Ți s-a stricat termopanul și locuiești în Sectorul 2? Iată cine ți-l poate repara

repar-termopane1
Din păcate în ziua de azi numai cine nu vrea nu-și deschide un mic business prin intermediul căruia produce, vinde și montează ferestre din termopan. Din cauza faptului că în acest domeniu își fac apariția firme care nu oferă calitate, oameni care nu se pricep să facă ferestre termopan de calitate sau oameni care cu bună știință produc ferestre de calitate slabă în ideea de a mai ciupi un ban în plus cu materialele îndoielnice, se întâmplă de multe ori să avem neplăcuta surpriză de a ne trezi cu ferestrele defecte. Acestea cedează pur și simplu, mult mai repede față de termenul la care ne-am fi așteptat. E normal să se întâmple așa dacă nu există calitate.

Ei bine, în momentul în care constați că a ta fereastră nu se mai deschide, nu se mai închide sau că balamalele au cedat pur și simplu, te gândești că ai nevoie de altă fereastră. Nu este chiar așa, aceste ferestre din termopan se pot repara dacă știi la cine să apelezi. De exemplu există firme care se ocupă cu reparații termopane Sector 2 iar cei care au norocul să locuiască în capitală se vor putea bucura de aceste servicii. Nu este normal să schimbi fereastra dacă ai rămas cu clanța în mână sau dacă s-a rupt o balama. Acestea sunt niște apucături occidentale pe care noi, românii încă nu ni le permitem din păcate. O fereastră din termopan costă destul de mult comparativ cu puterea noastră de cumpărare. Dacă pentru un străin 200 de euro sunt a 10-a parte din salariu, pentru un român 200 de euro – echivalentul unei ferestre din termopan noi – reprezintă poate întreg salariul.

Puteți vedea mai multe detalii legate de această firmă pe service-termopane.net și trebuie să știți că activează foarte des în Baicului, Colentina, Diham, Doamna Ghica, Dudești, Iancului, Moșilor, Pantelimon, Ștefan cel Mare, Tei și Vatra Luminoasă. Pentru lămuriri îi puteți contacta la numărul de telefon 0757.196.593 și sunt sigur că împreună veți putea găsi o soluție pentru problema voastră, alta față de înlocuire ferestrei cu totul. Poate că peste vreo 10 ani piața serviciilor și a industriilor din România se va mai rarefia și cei care nu sunt capabili să producă lucru de calitate, vor dispărea. Nu este normal ca un termopan pe care ai dat o grămadă de bani să ți se strice după doar 2-3 ani, fără ca tu să-l exploatezi greșit. Ele sunt făcute să reziste la zeci de mii de cicluri închis-deschis dar trebuie să fie de calitate. Oricum, dacă vă treziți că vi se strică nu disperați, se repară foarte simplu și cu un preț mult mai mic față de cât v-ar costa o fereastră nouă.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.