Samsung va renunța la portul audio de 3.5 mm

Este foarte posibil ca următorul telefon Samsung Galaxy S8 să nu mai aibă un port audio de 3.5 mm potrivit unui articol apărut pe SamMobile. Dacă Samsung renunță la acest port, ar călca pe urma rivalilor de la Apple al căror iPhone 7 a venit pe piață fără veșnicul jack audio. Și nu ar fi nimic ciudat pentru că anul acesta și alți producători de telefoane mobile, inclusiv Motorola, au adus pe piață dispozitive lipsite de acest jack audio mai vechi decât lumea.

SamMobile, site-ul pe care a apărut știrea nu a citat o sursă  dar a fost în trecut un loc din care au plecat cele mai multe zvonuri devenite realitate legate de telefoanele Samsung. Și ca de obicei, tipic pentru gigantul coreean, nu există încă detalii legate de Galaxy S8. Această veste a fost oarecum diluată de anunțul cum că proprietarii de Note 7 vor primi un discount de 50% pentru acest S8 în momentul în care o să apară pe piață.

În plus, în afară de renunțarea la jack-ul audio de 3.5 mm, S8 ar urma să includă un fel de asistent digital asemenea Siri. Cel mai probabil să vedem cum va funcționa acest asistent la MWC Barcelona, peste 2 luni, eveniment anual care a mai fost gazda lansării de flagship-uri Samsung. Dacă jack-ul audio de 3.5 mm este destinat extincției în planurile celor 2 giganți ai lumii mobile, se pare că Google are alte gânduri. Google a lansat în octombrie anul acesta telefoanele Pixel XL și Pixel și ambele folosesc celebrul port de 3.5mm.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.