Samsung: Galaxy S7 nu explodează

androidpit-samsung-galaxy-s7-4În ultimele săptămâni au tot apărut vești legate de Samsung și ale lor Galaxy S7. Cum că și aceste telefoane ar fi explodat la fel ca Note 7. Ei bine, deocamdată nici măcar unul dintre aceste zvonuri nu s-a confirmat, potrivit gigantului coreean.  În timp ce compania se luptă cu repercusiunile încetării producției pentru Note 7, câțiva deținători de Galaxy S7 au afirmat că și acestea le-au explodat. Cei care susțin aceste lucruri se află în Asia și Canada, lansând tot o dată ideea că problema de la Note 7 s-ar putea să se fi molipsit și la Galaxy S7. În SUA, un muncitor în construcții din Ohio și un angajat la un magazin de telefoane mobile susțin că au avut aceeași problemă pe Galaxy S7. Într-o declarație, Samsung spune că există 10 milioane de dispozitive Galaxy S7 în SUA și nici unul dintre ele nu a avut probleme interne cu bateria, confirmând câteva cazuri de explozii cauzate însă de factori externi.

„Până când Samsung nu va examina dispozitivele, e imposibil să determini caza incidentului” anunță compania coreeană. Nu se știe nimic dacă Samsung caută în service acele dispozitive raportate pentru a le analiza. Un purtător de cuvânt al celor de la Samsung nu a răspuns până în acest moment legat de acest aspect.

Reputația companiei Samsung de cel mai mare producător de telefoane mobile din lume a avut de suferit în septembrie, când a fost nevoită să închidă povestea cu Samsung Galaxy Note 7 prin retragerea definitivă de la vânzare. Unele companii aeriene începuseră chiar să interzică la bordul aeronavelor aceste dispozitive, întrucât reprezentau un risc major de incendiu. În acest moment, chiar dacă au trecut luni bune de la incidentele cu pricina, Samsung nu a ieșit cu un comunicat de presă în care să anunțe care a fost cauza problemelor telefonului Note 7.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.