Ce trebuie să ai în vedere atunci când vrei să ventilezi o încăpere cu ajutorul ventilatoarelor axiale de perete

Ventilația într-o clădire este extrem de importantă pentru că ea poate să facă diferența dintre un mediu de lucru plăcut și unul în care gradul de disconfort este mult peste limită. Vom discuta în cele ce urmează despre hale, ventilatoare axiale de perete și mai exact cum trebuie să alegi aceste ventilatoare astfel încât să fie totul în regulă, să fii mulțumit de niște echipamente destul de costisitoare. Dacă nu faci calculele cum trebuie, poți ajunge în situația în care ajungi instalezi niște ventilatoare de-a dreptul inutile așa că ai mare grijă. Să vedem așadar ce trebuie să ai în vedere atunci când vrei să ventilezi o clădire cu ajutorul ventilatoarelor axiale de perete.

Ce trebuie să ai în vedere atunci când vrei să ventilezi o încăpere cu ajutorul ventilatoarelor axiale de perete

  1. Nu vei mai putea folosi ventilația pe bază de tubulatură, sunt două principii total diferite. Ventilatoarele axiale se montează doar pe perete, după cum le zice și numele.
  2. Trebuie să știi care este cantitatea de aer ce necesită schimbată și de câte ori într-o oră trebuie să se efectueze această operațiune. Chestia asta diferă în funcție de fiecare domeniu de activitate.
  3. Dacă este nevoie ca aerul să fie schimbat de 5 ori pe oră, este nevoie de o instalație care să introducă mecanic aer în clădire pentru că altfel, cei dinăuntru riscă să rămână fără oxigen. Ventilatoarele axiale de perete sunt puternice.
  4. Ventilatoarele axiale de perete trebuie montate la o înălțime de minim 2.5 metri. Acestea trebuie să stea peste capul omului cu cel puțin 50 de centimetri mai sus.
  5. Trebuie instalate suficiente ventilatoare axiale de perete astfel încât randamentul să fie maxim fără a se depăși însă o viteză a aerului din jurul oamenilor de 0.3 metri pe secundă.

Acestea sunt unele dintre cele mai elementare 5 lucruri pe care trebuie să le iei în calcul atunci când dorești să efectuezi o ventilație în hala ta pe bază de ventilatoare axiale de perete. Înainte să te apuci de proiecte, asigură-te că se pot respecta fișele tehnice ale acestor ventilatoare pentru ca toată lumea să fie în siguranță, nu e de joacă cu asemenea echipamente industriale. Documentați-vă foarte bine înainte să le instalați.

Ventilator axial de perete BRACO

Ventilator axial de perete BRACO

De unde poți cumpăra ventilatoare axiale de perete pentru hala ta?

Unul dintre cei mai buni furnizori de asemenea echipamente veți găsi online, respectiv pe www.braco-ventilatoare.ro. În cazul în care aveți nelămuriri, nu ezitați să luați legătura cu personalul lor tehnic și cu siguranță veți ajunge la un numitor comun, la o soluție care să se potrivească asemenea unei mănuși problemei voastre. Ventilatoarele axiale de perete pe care le vând ei în acest moment sunt cele mai bune din România la momentul actual.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.