5 motive să optezi pentru cazare în regim hotelier dacă vii în București

Bucurestiul a fost survolat, de citeva zile, in premiera de un Zeppelin, care a zburat pe deasupra mai multor capitale est-europene. In imagine, Palatul Parlamentului

Bucurestiul a fost survolat, de citeva zile, in premiera de un Zeppelin, care a zburat pe deasupra mai multor capitale est-europene. In imagine, Palatul Parlamentului

Cazarea în București poate să devină o problemă destul de mare atunci când nu cunoști orașul. Ești nevoit să găsești ceva cât mai aproape de zona în care ai treabă și după cum știi, nu sunt hoteluri câtă frunză și iarbă. De aceea, începe să surâdă ideea de a închiria un apartament sau o garsonieră în regim hotelier. Este practic o nouă industrie care în ultimii ani a început să iasă din ce în ce mai mult în evidență din cauza avantajelor majore față de cazarea la hotel, avantaje despre care vom discuta și noi în cele ce urmează.

5 motive să optezi pentru cazare în regim hotelier dacă vii în București

  1. Poți să găsești o locație mult mai avantajoasă. După cum spuneam mai sus, dacă vii în București și nu cunoști orașul, vei dori să te cazezi cât mai aproape de locul în care ai treabă. De multe ori hotelurile din zonă nu au camere disponibile sau nu există deloc. Se întâmplă să fii nevoit să te cazezi la kilometri distanță de locul în care ai treabă de fapt.
  2. Prețurile sunt mult mai mici față de hotel. Foarte multă lume este atrasă de cazarea în regim hotelier București pentru că prețurile sunt mult mai mici față de un hotel clasic, de două sau chiar 3 stele. E destul de important prețul pe care-l plătești pentru două sau trei zile de cazare așa că întotdeauna încerci să ieși cât mai ieftin. Cazarea în regim hotelier este clar mai avantajoasă.
  3. Spațiul este mult mai generos față de hotel. Dacă vei alege să închiriezi un apartament cu două sau trei camere nu vei avea probleme cu spațiul. Hotelurile nu au ce să ofere în plus față de acele simple camere de câțiva metri pătrați. Dacă sunt genul de incinte care pot oferi și apartamente, clar prețurile vor fi exagerat mai mari față de ce poți să închiriezi în regim hotelier.
  4. Ai bucătărie și poți găti ce vrei tu. Nimic nu e mai enervant decât să ai treabă în București și să stai prost cu banii. Știm cu toții că prețurile la restaurante sau fast food-uri sunt de-a dreptul ridicole. Nu am înțeles niciodată de ce un oraș atât de înapoiat precum Bucureștiul are niște prețuri atât de mari în ceea ce privește mâncarea. Dacă ai bucătărie, poți să gătești tu ce vrei, nu mai depinzi de acele restaurante. La hotel nu vei avea niciodată bucătărie în cameră.
  5. Poți să locuiești împreună cu alți prieteni. Dacă alegi să închiriezi în regim hotelier un apartament cu 3 camere împreună cu alți 3 prieteni, vei vedea că fiecare are camera lui și per total, costurile de închiriere vor fi mult sub cele de la un hotel din București. E mai avantajos pentru cei care călătoresc într-un mic grup de trei sau chiar patru persoane. Într-o cameră de hotel, 3 paturi e cam prea mult.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.