Care sunt avantajele unor benzi cu led?

benzi cu ledÎn momentul în care dorești să decorezi o casă pentru Crăciun sau pentru o altă ocazie specială, începi să te interesezi pe internet cam care ar fi cele mai interesante opțiuni. Te gândești logic și evident trebuie să fie leduri. Poți decora toată casa cu benzi cu led și cred că există destul de multe avantaje pentru care ar trebui să iei în considerare o asemenea opțiune, atunci când te pregătești de o ocazie ceva mai specială. Haideți să trecem în revistă cele mai importante avantaje ale acestor benzi cu led despre care vorbeam ceva mai devreme.

Care sunt avantajele unor benzi cu led?

  • Benzile cu led sunt foarte ieftine. De exemplu, o rolă de 5 metri lungime se vinde cu mai puțin de 70 de lei. E foarte important ca atunci când ai de decorat o casă, să fie ceva cât mai ieftin și cât mai eficient.
  • Benzile cu led sunt foarte econome. Chiar dacă mulți dintre voi ați spune că nu este atât de important consumul atunci când vrei să decorezi casa, eu vă zic un singur lucru: dacă este vorba despre un eveniment care durează zile întregi precum Crăciunul, lucrurile se schimbă. Aceste benzi cu led sunt ideale, au un consum undeva la 7w pe metrul liniar.
  • Benzile cu led dau o lumină foarte puternică. Să nu uităm că nu demult, becurile cu led au fost premiate cu Nobel din cauza avantajelor iar intensitatea luminii este unul dintre cele mai importante avantaje ale acestora…
  • Benzile cu led au o durată de viață foarte mare. Este lucru știut că becurile LED rezistă cu brio la 20.000 de ore de funcționare. Asta înseamnă undeva la minim 2 ani de funcționare continuă ceea ce mi se pare foarte ok.
  • Benzile cu led acoperă o suprafață mare. Fiind benzi, practic poți ilumina o suprafață destul de mare uniform. Cele mai mici role sunt cele de 5 metri lungime ceea ce poate asigura iluminarea corespunzătoare pentru un perete întreg. Spoturile nu sunt capabile să lumineze o asemenea suprafață uniform.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.