3 motive să cumperi scaune de birou online

scaune de birou onlineÎn momentul în care ai nevoie de un scaun directorial, începi să te foiești pe la magazinele din oraș. Te duci la hipermarketuri, te duci în magazinele de mobilă și te întorci acasă nu numai cu mâna goală, dar și cu o dilemă: de ce există atât de puțină diversitate în magazinele din oraș? Este destul de ciudat să observi că toate magazinele au aceeași marfă, de slabă calitate și destul de scumpă. Singura ta opțiune rămâne online-ul și sunt sigur că există cel puțin 3 motive să te îndrepți către acest mediu, motive despre care vom discuta în cele ce urmează în detaliu.

3 motive să cumperi scaune de birou online

  1. Ai zeci, sute de modele dintre care să alegi. Dacă dorești scaune directoriale sau scaune pentru musafiri pe care să le pui în biroul tău, e bine să ai de unde alege pentru că sunt sigur că nu vrei să strici aspectul camerei cu niște scaune de culoare nepotrivită sau cu un aspect ciudat. Magazinele online specializate în import de scaune cu siguranță vor avea pe stoc modelele și culorile care vor aduce un plus de design și confort biroului tău amenajat cu bun gust.
  2. Ai de-a face cu oameni serioși. Nu de puține ori am fost la un magazin de bricolaj și nu m-a băgat nimeni în seamă în momentul în care am dorit să cumpăr ceva ce trebuie adus din depozit. E foarte greu să găsești un angajat prin magazinele acestea mari care să vrea să te ajute. Eu înțeleg că este cu autoservire dar trebuie să existe și un pic de bun simț la mijloc, adică atunci când ai nevoie de o informație sau de ajutor, să existe cineva care să-ți ofere asistență. În online vei avea parte de oameni serioși pentru care fiecare client contează.
  3. Ai parte de scaune de calitate. Nu știu câți dintre voi ați inspectat un pic scaunele pe care le poți cumpăra de pe la magazinele din oraș. Toate sunt făcute prin China dar parcă nu acesta este aspectul care te deranjează cel mai mult, ci calitatea de construcție. Da, sunt atât de prost construite, încât ai impresia că ai de-a face cu o bătaie dejoc generală. Și culmea este că mai dai și o grămadă de bani pe acele scaune, pentru că așa s-au obișnuit magazinele din oraș, să practice adaosuri comerciale de minim 100%.scaun-de-birou-off-233

Acestea sunt cele mai importante 3 motive pentru care din punctul meu de vedere, e mult mai ok să te îndrepți către magazinele online în momentul în care ai nevoie de scaune de birou. Vei avea de unde să alegi  întrucât magazinele online dispun de sute de modele diferite, vei avea parte de seriozitate maximă și de o calitate peste media celei propovăduite în magazinele din oraș.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.