Samsung Galaxy Note 7 nu este singurul FAIL din lumea smartphone. Iată alte 6

Din păcate, Samsung a fost nevoită să retragă Galaxy Note 7 pentru că nu a reușit să rezolve problema bateriei explozive. Dar nu este singurul mare FAIL de pe piața smartphone, au mai avut și alții producători onoarea să și-o ia în freză cu câte un telefon care nu a putut fi vândut și pace. Haideți să trecem în revistă alte 6 mari FAIL-uri gen Samsung Galaxy Note 7.

6 FAIL-uri gen Samsung Galaxy Note 7

 1. BlackBerry Storm (2008) – acesta a fost desemnat drept cel mai prost smartphone din istoria telecomunicațiilor. Problemele au apărut din cauza unui touchscreen care nu funcționa. Ce a însemnat acest touchscreen nefuncțional? 500 de milioane de dolari pagubă pentru BlackBerry.

  BlackBerry Storm

  BlackBerry Storm

 2. Nokia N9 (2011) – cel mai stupid telefon produs de Nokia, care n-a avut niciodată șanse pe piață. În primul rând, costa 700 de dolari. În al doilea rând, avea un sistem de operare numit MeeGo OS la care se renunțase cu mult timp în urmă. Să nu mai zicem că a fost lansat în același interval de timp cu Apple iPhone 4S.

  Nokia N9

  Nokia N9

 3. Microsoft Kin One (2010) – cred că e suficient să privești acest dispozitiv ca să-ți dai seama care este problema. Un an de zile a rezistat minunea asta pe piață…

  Microsoft Kin One

  Microsoft Kin One

 4. Motorola Backflip (2010) – se pare că anul 2010 nu a fost unul propice experimentelor. Acest telefon a fost primul Android adoptat de rețeaua americană AT&T și a fost catalogat drept unul foarte ciudat. Avea un design stupid, era plin de bloatware și avea la bază o platformă care nu mai era la modă de vreo 6 luni.

  Motorola Backflip

  Motorola Backflip

 5. HP Veer (2011) – 2011 a fost anul în care cei de la HP au încercat să transforme webOS în realitate prin intermediul acestui Veer. Ei bine, telefonul acesta nu s-a vândut absolut deloc.

  HP Veer

  HP Veer

 6. Amazon Fire (2014) – cel mai mare FAIL venit din curtea celor de la Amazon. Un an de zile a rezistat pe piață acest telefon. De ce? Păi pentru că orice făceai, tot pe Amazon.com ajungeai în timp ce-l foloseai. De ce ar dori oamenii un telefon care vrea mereu să le vândă ceva?amazon-fire

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.