Nintendo Switch – consola care schimbă ideea de gaming ajunge în magazine în luna martie

Nintendo SwitchNintendo a prezentat un nou tip de consolă cu controllere detașabile. Iată cum funcționează: acasă, Switch va sta într-un suport conectat la televizorul tău. Când pleci de acasă, poți să ridici Switch din acel suport  și va trece automat în modul portabil astfel încât să-ți poți lua jocurile cu tine.

Sistemul se va vinde începând cu data de 17 martie, cu toate că nu avem încă data lansării exacte. Consola are de asemenea două controllere detașabile numite Joy-Con, unul în stânga display-ului și unul în dreapta sa, oferind o gamă vastă în ceea ce privește modul de gameplay.

„Un jucător poate să folosească câte un controller Joy-Con în fiecare mână, doi jucători pot să ia fiecare câte un controller sau se pot cumpăra mai multe controllere Joy-Con pentru mai mult de 2 jucători” explică Nintendo. De asemenea, consolele Switch se pot conecta între ele.

„Nintendo Switch oferă posibilitatea gamerilor să aleagă modul în care doresc să se joace. De asemenea, oferă developerilor de jocuri posibilitatea să dea frâu liber imaginației și să aducă în prim plan conceptul de gaming fără frontiere” spune COO Nintendo America,  Reggie Fils-Aimei.

Nu știm cât va costa minunea din clipul de mai jos și nici care sunt specificațiile consolei dar știm sigur că are înăuntru un cip Nvidia și un display HD. O serie de publicații specifice gamingului și câțiva developeri au anunțat interes pentru această consolă, dintre care enumerăm nume grele precum Ubisoft, EA, Activision, Bethesda, și Capcom.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.