Motivul principal pentru care în ziua de azi nu mai ai unde să vopsești mașina

vopsitorie autoCei care au avut nevoie să vopsească mașina au avut de-a face cu 3 mari probleme, după cum urmează: prețul, seriozitatea și calitatea. În București la ora actuală, din punctul meu de vedere nu mai există decât două sau 3 vopsitorii de calitate, cu toate că sunt sute.

În momentul în care o să întrebi de vopsit mașina în stânga și în dreapta vei constata faptul că există multă multe nemulțumiri legate de vopsitoria X, multă lume nemulțumită de vopsitoria Y, vopsitoria Z îți va cere de 2 ori mai mult ca ceilalți și așa mai departe. Practic, dacă ai nevoie să vopsești mașina vei juca o ruletă rusească a proastelor recomandări. Și probabil vă întrebați de ce întâmplă acest lucru…

Motivul principal pentru care în ora actuală nu mai există decât o firmă, două maxim 3 care au o vopsitorie auto serioasă se leagă de faptul că în țara asta nu ai nevoie de studii sau de calificare într-un domeniu în care deschizi o afacere.

Astfel, numai cine nu a vrut nu a deschis un service auto, cu vopsitorie, spălătorie și toate cele. Evident că piața din România este foarte favorabilă acestui gen de afacere, cu service auto sau vopsitorie pentru că din străinătate se aduc din ce în ce mai multe cazane care evident că vor ceda din cauza drumurilor din România și vor avea nevoie de service auto, multe dintre ele se vor și ciocni în trafic având nevoie de tinichigerie și vopsitorie ulterior, întrucât aglomerația din orice oraș al țării este deja ridicolă.

Ei bine, atât timp cât oricine poate să deschidă orice iar numărul mașinilor din România este în continuă creștere, e clar că service-urile auto și vopsitoriile or să răsară precum ciupercile după ploaie.

În cazul în care descoperiți o vopsitorie precum a celor de la autoerebus.ro, adică serioasă, țineți de ea și aveți grijă să răspândiți zvonul astfel încât să se ducă vestea cât mai repede, pentru că sunt sigur că există mulți oameni care au nevoie de o vopsitorie sau un service auto de calitate și nu găsesc.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.