Google a deschis un magazin în New York

Apple are magazine, Microsoft are magazine, acum e momentul pentru Google să deschidă magazine. Cel deschis de Google se află în cartierul SoHo din New York și va fi deschis până la data de 31 decembrie, servind drept un showroom pentru noile telefoane Pixel, pentru routere Wi-Fi și bineînțeles, pentru Daydream VR.

Cei care vin aici pot să testeze absolut orice, dacă ai deja un telefon Pixel aici poți primi suport tehnic în cazul în care întâmpini probleme. Și da, după cum vă puteați da seama, este un magazin fără marfă. E ceva tipic Google. Cu toate acestea, poți comanda online tot ce dorești, sau poți merge după colț la Verizon.

Am făcut rost de câteva poze de la acest magazin al celor de la Google și le vom prezenta mai jos astfel încât să vă faceți o idee destul de clară asupra lui. Spațiul este destul de generos, deschis, cu pereți simpli și albi. Foarte tipic celor de la Google acest aranjament.

Magazinul se află pe 96 Spring Street în New York  și va fi deschis până la finele anului 2016. Nu poți cumpăra produse, dar poți primi îndrumare de unde poți face achiziția în acest magazin.

1

În interior, magazinul este împărțit în zone experimentale clădite în jurul Google Home, Google Wi-Fi, telefoanele Pixel și Daydream View. Poți testa orice produs din aceste secțiuni.

2

În interiorul magazinului  există și artă. Google s-a jucat cu designul așa cum are obiceiul dar nu suficient de mult cât să iasă din ideea de simplitate. Acest zid este compus din cuburi care se schimbă permanent în diverse logo-uri Google.

3

Google vrea să își promoveze și serviciile prin intermediul acestui magazin, nu doar produsele. Astfel, acea sferă uriașă „conectată” de Google Home, are scopul de a promova serviciul de stocare al fotografiilor online oferit de cei de la Google.

4

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.