Motivul principal pentru care Skoda Fabia este una dintre cele mai des întâlnite mașini pe străzile din România

Skoda FabiaÎn România există trei categorii de oameni. Avem oamenii care cumpără mașini foarte scumpe și își permit să le întrețină, există oameni care își cumpără mașini foarte scumpe dar nu-și permit să le întrețină și există oameni care caută întotdeauna cea mai fiabilă mașină din punct de vedere a întreținerii. E drept, cei din urmă sunt cei mai puțini și despre ei vom discuta în cele ce urmează.

Cei care v-ați uitat măcar o secundă pe stradă probabil ați observat că sunt foarte multe Skoda Fabia, mașini ieftine și foarte ieftin de întreținut. Veți vedea în cele ce urmează de ce fac această afirmație, când vom analiza câteva prețuri pentru piese auto Skoda Fabia cu motor 1.4 16 valve, fabricație 2001. Este o mașină foarte des întâlnită pe străzile din România, comercializată de asemenea second hand și foarte ieftin de întreținut. De fapt, acesta este motivul principal pentru care Skoda Fabia este una dintre cele mai des întâlnite mașini pe străzile din România, alături de Volkswagen Golf 4.

Prețuri piese uzuale Skoda Fabia 2001, motor 1.4 16 valve, varianta hatchback

Kit ambreiaj Skoda Fabia – între 261 și 487 RON

Cap de planetară Skoda Fabia – între 63 și 130 RON

Planetară Skoda Fabia – 309 RON

Bobină de inducție Skoda Fabia – 207 RON

Oglindă exterioară Skoda Fabia – între 69 și 82 RON

Bară spate Skoda Fabia – între 184 – 263 RON

Far Skoda Fabia – 215 RON

KIT Distribuție Skoda Fabia – între 401 și 423 RON

Electromotor Skoda Fabia – 360 Ron

Alternator Skoda Fabia – 514 RON

Pompă de benzină Skoda Fabia – între 123 și 200 RON

Disc de frână Skoda Fabia – 44 RON

Pompă de apă Skoda Fabia – între 119 și 200 RON

După cum puteți observa, prețurile pentru piese de Skoda Fabia sunt destul de mici comparativ cu alte mărci. Desigur, acestea pot să mai difere un pic din cauza modelelor un pic sucite de la an la an dar nu cred că discutăm despre niște cifre colosale. Skoda Fabia este cu siguranță una dintre cele mai ieftin de întreținut mașini din România și partea bună este că aveți acces la toate datele de mai sus. Tot ce trebuie să faceți pentru a vă lămuri sau pentru a căuta alte prețuri pentru alte piese este să accesați un magazin specializat în piese auto online precum autoatu.ro.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.