Apple organizează evenimentul pentru lansarea MacBook pe 27 octombrie

MacBook Apple a început astăzi să trimită invitații pentru 27 octombrie, ziua în care o să lanseze noul MacBook. Evenimentul este catalogat de Apple drept unul „special”  și o să aibă loc la orele 10AM, chiar în campusul din Cupertino.

Zvonuri despre evenimentul din 27 octombrie circulă de multă vreme, în special după ce Apple a schimbat data pentru afișarea datelor din vânzări corespunzătoare Q4 din 27 în 25 octombrie, 27 fiind considerată o zi destul de nepotrivită pentru acest eveniment.

Din câte se pare, Apple va anunța probabil un update pentru MacBook Pro. Zvonuri recente indică faptul că laptopul va avea doar USB-C, va renunța la portul standard USB, alături de multe alte mici schimbări.

MacBook Pro și MacBook Air există pe piață de foarte multă vreme fără să primească vreun update sau îmbunătățiri, ridicând semne de întrebare printre fanii Apple. Există zvonuri conform cărora Apple ar vrea să renunțe la cele două laptopuri.  În septembrie, un utilizator îngrijorat a discutat cu Tim Cook prin e-mail  și a întrebat dacă Cupertino va retrage linia Mac. Surprinzător, Tim a spus că nici vorbă despre asemenea lucru.

„Iubesc Mac și suntem foarte atașați de el. Fii pe fază” spune Tim în mesajul său către client, via MacRumors.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.