Vrei să mergi la Londra? Iată cele mai importante 3 motive pentru care ar trebui să zbori

zbori din Londra către RomâniaZborul cu avionul nu este pentru oricine. Eu de exemplu cunosc oameni pe care nu-i poți convinge să se urce în avion nici dacă le promiți că pe scaunul corespunzător biletului vor găsi o pungă cu 1 milion de euro. Din păcate există oameni care încă mai cred că soarta-i va conduce către mormânt în cazul în care fac pasul decisiv și se îmbarcă în avion. Există din păcate oameni care sunt foarte superstițioși dar sper ca în cele ce urmează să reușim să convingem pe cât mai mulți dintre cei aflați în această situație să-și cumpere bilete avion Londra București în cazul în care încă se feresc să facă pasul cel mare și preferă să meargă tot cu autocarul către țară atunci când vin în concediu.

Iată cele mai importante 3 motive pentru care ar trebui să zbori din Londra către România

  1. Avionul este cel mai sigur mijloc de transport. Da, în cazul în care nu știați, accidentele avioanelor sunt mult mai puține față de cele petrecute pe șosele cu autocare sau microbuze. Problema este că accidentele rutiere nu sunt atât de importante pentru televiziuni ca să insiste atât de mult precum cazurile în care se prăbușesc avioane.
  2. Avionul este cel mai ieftin mijloc de transport. În cazul în care vrei să vii cu mașina personală din Anglia până în România, sunt mii de kilometri și vei da sute de euro pentru motorină sau benzină. Dacă vii cu autocarul le fel, sub suta de euro nu vei plăti niciodată, poate doar microbuzelor în care nu ai nici un pic de siguranță. Avionul costă de la 89 de euro, ceea ce mi se pare excelent. Să zbori mii de kilometri, cu 89 de euro mi se pare extraordinar.
  3. Avionul este mult mai rapid decât orice tip de transport rutier. Indiferent că vii cu mașina personală de la Londra sau cu autocarul, tot vei face o zi întreagă pe drum, uneori faci și peste 24 de ore. Faci 20 de ore până în Germania doar, ce să mai zic de Anglia care e dincolo de Germania, să nu mai zic de oboseală și toate cele. Interesul tău este să ajungi cât mai repede acasă mai ales dacă ai un concediu de doar câteva zile.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.