Au început procesele cu Samsung Galaxy Note 7

samsungJohn Waudby, Robert Spuntak, și Mohamad Ibrahim au deschis proces în instanță în tribunalul din New Jersey pentru a cere daune celor de la Samsung pentru timpul cât nu și-au putut folosi dispozitivele explozive. Aceștia au cumpărat Samsung Galaxy Note 7 în august, cu o săptămână înainte ca Samsung să anunțe rechemarea dispozitivelor.

Totuși, abia pe 21 septembrie a început schimbul telefoanelor propriu-zis, pentru cei care nu doreau să-și asume alte riscuri. În acest timp, oamenii au avut și posibilitatea să-și primească și banii înapoi. Samsung și companiile de telefonie mobilă au mai oferit șansa celor care au cumpărat Note 7 să-l schimbe cu un S7 Edge, dar conform întâmpinării formulată de cei 3, „acesta este mai ieftin și mai slab dotat tehnologic decât Note 7”…

În acest moment, știm cu toții că înlocuirea telefoanelor Note 7 a decurs fără probleme. Samsung a decis scoaterea din producție a telefonului buclucaș. Cei care l-au cumpărat îl pot schimba cu S7 Edge + 100 de dolari, iar dacă optează pentru altă marcă vor primi 25 de dolari.

De asemenea, Samsung va compensa și furnizorii care au apucat să facă piese componente pentru Note 7, chiar și pe cei care au apucat să cumpere doar materialele.

„Samsung va analiza inventarul companiilor partenere și le va compensa pierderile rapid” spune compania pentru Reuters.

În ciuda riscului exploziv, foarte multă lume nu a renunțat la Note 7, cu toate că în Statele Unite, unele companii aeriene interzic la bordul aeronavelor aceste telefoane.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.