Acum poți participa la turnee cu al tău PS4

PS4 Mare atenție dacă ai un PlayStation 4, marți a fost anunțat un parteneriat cu ESL, liderul eSports, prin care se permite accesul în competiții de la consolele PS 4. Ca să vezi care sunt turneele disponibile, mergi la secțiunea Events din meniul consolei tale. Inițial, va fi posibil accesul pentru Mortal Combat X, WEC 5, Project Cars și NBA 2K17.

Primul turneu care va începe și la care vei putea participa va fi cel de baschet, respectiv NBA 2K17 pe data de 27 octombrie, prin care se serbează și începutul sezonului în NBA. Cei mai buni 3 jucători ai acestui turneu vor primi premii care includ controllere DualShock 4 sau alte echipamente PlayStation. Te poți înscrie acum, tot ce este necesar este să ai jocul cumpărat și un cont PlayStation.

În momentul în care te-ai înscris într-un turneu, PS4 îți va trimite notificări atunci când trebuie să joci.

„Integrarea turneelor fără probleme în interfața PS4 va ajuta jucătorii să se concentreze pe gameplay, nu pe lucrurile din jur. Mai multe jocuri vor intra în portofoliul Events în viitor, pe baza feedback-ului primit de la utilizatori.” Spune editorul șef al ESL, Philipp Saedler…

John Koller – vice președintele departamentului de marketing al PlayStation – a promis și faptul că aceste companii implicate în noua funcție, vor continua să o dezvolte în viitor. Cei interesați vor trebui să intre din când în când în acea secțiune, să vadă care sunt noutățile.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply