Cele 6 aplicații pe care fiecare iPhone trebuie să le aibă instalate

gmailDacă stai să te gândești puțin, sistemul de operare iOS are aproape 10 ani vechime. Ultima versiune este iOS 10, care va fi vândut la pachet cu noul iPhone 7. Primul telefon Apple nu putea nici măcar să ruleze aplicații 3rd party, însă cu timpul, iOS a evoluat exagerat de mult.

Astăzi, în magazinul Apple, ai peste 2 milioane de aplicații disponibile din care să alegi. Diversitatea este la ea acasă. Să trecem în revistă 6 cele mai uzuale aplicații pentru iPhone, care nu ar trebui să lipsească nici unui utilizator.

Cele 6 aplicații pe care fiecare iPhone trebuie să le aibă instalate

  1. Evernote – Fără această aplicație, iPhone ar fi mult mai puțin productiv. Este gratuită, simplu de utilizat și foarte utilă. Amatorii de notițe și maniacii organizării vor găsi în Evernote o aplicație de nota 10.
  2. Facebook – Bine, nu știu dacă mai este vreun utilizator de iPhone care să nu aibă aplicația Facebook instalată. Practic, Facebook este motivul principal pentru care ne cumpărăm smartphone-uri.
  3. Flipboard – Flipboard este o aplicație care adună într-un singur loc toate noutățile de pe diverse rețele de socializare, bloguri, site-uri de știri, etc. Foarte utilă pentru cei care doresc să fie mereu informați.
  4. Gmail – Serviciile Google sunt de departe cele mai bune, mai ales cu un Yahoo tot mai șters supus falimentului. Gmail este clientul de e-mail perfect indiferent de sistemul de operare.
  5. Google Maps – Au încercat în trecut cei de la Apple să folosească altă aplicație pentru hărți dar și-au dat seama că sunt proști la timp. Au revenit la Maps destul de rapid ca să nu fie omorâți cu pietre.
  6. Instagram – Cine are instalat Facebook are probabil instalat și Instagram. Instagram este cea mai tare aplicație foto din lume la ora actuală și ghici ce, este deținută tot de cei de la Facebook.

 

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.