Pornhub oferă burse de 25.000 de dolari

pornhubSe pare că dacă ești femeie, te pasionează știința, tehnologia, ingineria sau matematica, poți lua o bursă de studiu de 25.000 de dolari de la Pornhub. Și nu, nu trebuie să te dezbraci. Site-ul porno a anunțat joi faptul că a lansat cel de-al doilea concurs anual Pornhub Cares, prin intermediul căruia oferă câștigătorului o bursă de 25 de mii de dolari pentru a urma o carieră în cercetarea STEM.

„Am observat că femeile sunt foarte rare în domeniu cercetării și vrem să schimbăm acest lucru. Pe măsură ce tehnologia se dezvoltă, aceasta dă formă vieților noastre și credem că este foarte important să ducem un pas mai departe cercetarea celulelor STEM. Cu ajutorul burselor noastre, sperăm să aducem un plus de forță în acest domeniu și să implicăm și femeile în cercetare” spune vice președintele Pornhub Corey Price.

Concursul a luat startul ieri  și se ține până la finalul lunii noiembrie, până pe data de 30  noiembrie. Câștigătoarea va fi anunțată la finalul lunii decembrie. Cei care doresc să se înscrie trebuie să scrie un eseu de 1000 – 1500 de cuvinte în care să răspundă la următoarea întrebare: „Cum crezi că ai putea lucra astfel încât să faci lumea un loc mai bun?”…

Opțional, cele care aplică pot să înregistreze un clip de 2-5 minute în care să explice răspunsul din acel eseu. Toate aplicațiile trebuie însoțite de un CV. Câștigătoarea va fi aleasă de un juriu format din membri de conducere ai Pornhub și se va avea în vedere atât creativitatea cât și capacitățile de lidership. Anul trecut, Pornhub a acordat bursa lui MaryAnn Urbie, care frecventează în acest moment cursurile universității Troy din Alabama.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.