Karma Drone – drona celor de la GoPro ce amenință regatul DJI

Karma Cei de la GoPro lucrează la drona asta de secole. A fost testată pentru prima dată drept un elicopter combinat cu o cameră HD în urmă cu mai bine de 2 ani, urmând să fie lansată la începutul lui 2016. Nu s-a întâmplat nimic, însă între timp a apărut proiectul Karma, o dronă concepută de GoPro care va ajunge în rafturile magazinelor până pe data de 23 octombrie. Ei bine, cei de la PC Mag au făcut rost de una și vom prezenta și noi review-ul lor în cele ce urmează.

Pe lângă faptul că această dronă este foarte manevrabilă, i se poate atașa o cameră GoPro Hero 4, o cameră pe care o au deja foarte mulți împătimiți de aventură. În plus, prețul pentru Karma este de sub 800 de dolari. Drona în sine nu iasă în evidență la capitolul wow. Este un quadcopter normal ce poate fi pliat și pus într-un rucsac. Controllerul are un display 720p cu touchscreen transformând zborul dronei într-un joc.

După 4 minute de zbor, drona pierde cam 20% din baterie, ceea ce înseamnă că va putea sta în aer maxim 20 de minute. La prima impresie această dronă ar putea pe viitor să fie un competitor de seamă pentru DJI, dar sunt multe lucruri lăsate la voia întâmplării deocamdată. Nu poate filma mai mult de 1080P la 60 FPS și softul controllerului conform spuselor celor de la PC Mag mai trebuie îmbunătățit, mai trebuie adăugate funcții pe care competiția le are deja.516755-karmadroneweb4

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.