Google Maps se schimbă din nou

beamGoogle Maps pentru Android a înlocuit tradiționala săgeată pentru direcție cu un fascicul albastru ca de lanternă.

„Gândiți-vă la el ca la o lanternă care vă ghidează în călătoriile voastre” spune managerul de produs Raja Ayyagari într-o postare pe blog.

Raza, menită să te ajute să te orientezi mai simplu pe hartă, îți spune de asemenea cât de precisă este și busola telefonului tău. O rază mai lată sugerează faptul că busola telefonului este decalibrată, adică senzorul nu funcționează corect. Acest lucru, potrivit lui Ayyagari, poate să apară după ce încarci telefonul sau dacă treci pe lângă un stâlp de iluminat din fier. Pentru calibrare, mișcă telefonul asemenea cifrei 8 de câteva ori și vei rezolva problema.

Luna trecută, utilizatorii Android au primit opțiunea de a folosi harta complet offline. Atunci când călătorești, planurile tarifare pentru traficul de date pot să fie ridicol de mari, așa că de acum poți să-ți descarci hărțile în telefon și le poți folosi offline fără să mai depinzi de internet. De asemenea, dacă ai de gând să mergi cu Uber, Lyft sau Get (SUA), poți compara costurile estimative direct în Google Maps. Tot ce trebuie să faci este să-și instalezi aplicațiile corespunzătoare.

Aceste schimbări vin după ce Google a lansat recent direcțiile multi-stop pentru Maps, Android, care permit utilizatorilor să stabilească un itinerariu cu mai multe puncte de oprire pentru o singură călătorie.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.