4 modalități ieftine de promovare offline pe bază de hârtie

promovare offlineHârtia e printre noi de mii de ani. Încă din cele mai vechi timpuri, pergamentul era folosit pentru a transmite o informație. În ziua de azi, hârtia are același scop chiar dacă și-a modernizat forma. Chiar dacă momentan toată lumea este cu gândul doar la SEO în momentul în care-și deschide o afacere, există anumite domenii în care publicitatea online nu ar avea efect. În cazul lor (majoritatea magazine la stradă în oraș, magazine reale) publicitatea offline reprezentată prin afișe publicitare și nu numai este cea care are grijă de viitor. Cu hârtie bineînțeles. Haideți să trecem în revistă cele 4 mari modalități de promovare offline pe bază de hârtie pe care oricine le poate folosi.

4 modalități ieftine de promovare offline pe bază de hârtie

  1. Fluturașii. Chiar dacă se spune că fluturașii au o rată de conversie destul de scăzută, sunt ieftin de cumpărat, ieftin de distribuit. Cu 10 lei pe oră, găsești un băiat care să se ocupe de problema asta cât ai zice pește. Ideea e că dacă sunt împărțiți în anumite zone, adică inteligent, în funcție de nișă, rata de conversie poate să crească destul de mult.
  2. Pliantele. Pliantele sunt situate deasupra fluturașilor ca importanță. Sunt ceva mai scumpe dar nici nu sunt genul de materiale care se dau oricui, pe stradă. Acestea sunt specifice expozițiilor, unde oamenii sunt ceva mai triați, rata de conversie este mult mai mare așa că merită investiția dacă sunteți genul de companie care ține foarte des prezentări.
  3. Afișele publicitare. Afișele publicitare sunt obligatorii pentru absolut orice companie ce dorește să se facă cunoscută stradal, local. Un afiș amplasat strategic, poate să aducă mai mulți clienți decât cele mai scumpe campanii SEO.
  4. Cărțile de vizită. Tot pe suport din hârtie, cărțile de vizită sunt o opțiune excelentă pentru cei care doresc să se adreseze unei persoane anume. Pur și simplu îi dai datele tale de contact prin intermediul acestor cărți de vizită. Am putea numi această metodă de promovare metoda care pecetluiește afacerile.

Acestea sunt cele mai importante 4 elemente de tipar digital prin intermediul cărora vă puteți duce afacerea un pas mai departe la nivel local.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.