Blizzard renunță la numele Battle.net

Battle.netBlizzard renunță la numele Battle.net și reușește să creeze murmur printre gamerii împătimiți. În următoarele luni, Blizzard va elimina încet și sigur brandul Battle.net, anunț făcut de companie miercuri. În schimb, numele Blizzard va fi folosit pentru a furniza jocuri și servicii, obicei început odată cu Blizzard streaming și Blizzard Voice.

„Când am conceput Battle.net, ideea de a uni serviciile online cu jocurile era doar un concept SF. Astfel, am făcut eforturi destul de mari să explicăm ce este Battle.net și cum funcționează. I-am atribuit chiar și un nume separat.” Spune compania. De-a lungul timpului însă, am observat că Battle.net a stârnit mai de grabă confuzie. Oamenii nu știau că Battle.net și Blizzard este același lucru

Ideea din spatele Battle.net era în mare parte să ofere înțelegere asupra conceptului de suport multiplayer în jocuri. Battle.net a fost de asemenea serviciul folosit de Blizzard pentru infrastructura de rețea. În linii mari, Blizzard – companie ce și-a clădit numele pe spatele jocurilor World of Warcraft, Diablo și Starcraft – a folosit Battle.net drept o bază comună de conectare a jucătorilor la titlurile din portofoliu.

„Ținând cont de faptul că suportul multiplayer construit în joc este un concept mult mai simplu de priceput în ziua de azi, nu mai este nevoie să menținem Battle.net pentru partea de multiplayer.” spune Blizzard. Pe viitor, Battle.net va funcționa la fel doar că va fi folosit pentru altceva. Blizzard promite că va oferi informații pe toată perioada de tranziție.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.