Prima lună de Pokemon GO aduce încasări de 200 de milioane de dolari pentru Niantic, Inc

Pokemon GOAndroid Police a scos la iveală faptul că luni, jocul a atins incredibila cifră de 100 de milioane de descărcări. Dar cum poate fi tradusă această popularitate a sutelor de milioane de descărcări în termeni financiari? Ei bine, cei de la Sensor Tower au reușit vineri să facă o estimare destul de precisă a încasărilor Pokemon Go iar cifrele sunt destul de utopice: 200 de milioane de dolari. Aceste încasări au depășit cu mult cele mai profitabile jocuri precum Candy Crush Soda Saga apărut în 2014 sau Clash Royale apărut anul acesta.

Clash Royale a fost o bestie în materie de încasări pentru prima lună de la apariție, dar Pokemon Go a întrecut demult acest joc.” Afirmă cei de la Sensor Tower, prin prisma unei postări pe blog făcută de Randy Nelson. Comparat cu Candy Crush Soda Saga, Pokemon Go a câștigat de 7 ori mai mult în prima lună de activitate. Chiar dacă se pare că interesul pentru acest joc începe să pălească, interesul pentru utilizarea zilnică este destul de mare încă, doar numărul descărcărilor este pe o pantă descendentă comparativ cu primele zile. Se pare că 26 de minute se joacă zilnic fiecare utilizator, o medie deloc neglijabilă.

În cazul în care ai fost plecat de pe planetă în ultima lună, îți facem un sumar al evenimentelor: Pokemon Go s-a lansat pe data de 6 iulie și reușește să rupă utilizatorii de mediul virtual, punându-i să facă mișcare în lumea reală pentru a putea prinde pokemonii cu pricina. Este folosită tehnologia numită realitate augmentată și sincer să fiu, jocul este destul de distractiv.pokemon GO

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.