5 motive să joci No Man’s Sky

 No Man's SkyDupă ani de zile de dezvoltare, No Man’s Sky este pe cale să fie lansat oficial. Este vorba despre un foarte așteptat joc pentru PS4 și PC care promite o lume infinită, un Univers real ce poate fi explorat. Va avea mai multe lumi față de oricare alt joc existent în acest moment și promite ani întregi de distracție.

Jocul poate fi catalogat drept cea mai ambițioasă apariție a anului, mai ales că vine de la o companie modestă, Hello Games. No Man’s Sky este un joc imens și există cel puțin 5 motive pentru care eu unul consider că ar trebui să-l joci.

5 motive să joci  No Man’s Sky

  1. Ești autorul propriei tale povești. No Man’s Sky nu are în spate o poveste ca majoritatea jocurilor. Singura țintă este aceea de a ajunge în centrul Universului. Cum reușesc jucătorii să ajungă acolo și ce fac ei pe parcurs, rămâne la aprecierea fiecăruia.
  2. Spațiul de joc este infinit. No Man’s Sky presupune un Univers infinit. Sunt aproximativ 18,446,744,073,709,551,616 planete în acest joc. Dacă ar trebui să vizitezi câte una pe secundă, ți-ar lua 585 de miliarde de ani. Nu este chiar infinit dar din cauza diversității devine aproape imposibil.
  3. Navetele spațiale sunt customizabile. Fie că vrei viteză, manevrabilitate, arme, poți să construiești naveta exact cum îți dorești. Vei putea folosi o singură navetă dar îți poți construi și o mică flotă astfel încât să le mai poți schimba din când în când. Poți cumpăra navete în joc sau părți componente dar vei fi nevoit să cauți resursele necesare pe planete.
  4. Luptele din cosmos. Jocul No Man’s Sky nu este unul pașnic. Confruntările spațiale ne vor aduce aminte probabil de Star Wars sau Star Trek.
  5. Economia robustă. Spațiul este un loc imens așa că e nevoie de diversitate în ceea ce privește posibilitatea de a putea face rost de bani. Unitățile – Units reprezintă moneda Universului și poate fi câștigată prin vânzarea de resurse, nimicirea piraților spațiali, etc.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.