4 lucruri mai puțin cunoscute care te pot ajuta să prinzi mai mulți Pokemoni

Pokemon GoPokemon Go este deja de o lună pe piață și a reușit să spargă toate topurile. A detronat cele mai populare jocuri smartphone la capitolul descărcări și încasări pentru prima lună și cred că toată lumea este mulțumită de acest joc.

E clar, aplicația mai trebuie îmbunătățită pe ici pe colo, nu este perfectă, dar te poți distra de minune prin intermediul ei. Evident, cei care joacă de ceva vreme știu mai bine cum e cu distracția, iar în cele ce urmează vom discuta despre 4 lucruri mai puțin cunoscute ce te pot ajuta să prinzi mai mulți pokemoni și mai repede.

4 lucruri mai puțin cunoscute care te pot ajuta să prinzi mai mulți Pokemoni

  1. Dezactivarea realității augmentate te poate ajuta să prinzi pokemonii mai ușor. Aceștia vor sta cuminți pe iarbă și tu te vei putea concentra doar asupra lor, nu și asupra împrejurului.
  2. Există pokemoni identici dar cu mișcări diferite. Poți de exemplu să prinzi un Staryu de 98 CP și unul de 105 CP. Cel mai slab să aibă Water Guni și  Psybeam iar cel puternic doar Tackle și Body Slam. Alege-l pe cel cu mișcări – atacuri mai bune.
  3. Pokeball 101. Când capturezi un pokemon sălbatic, poți arunca o minge mai specială pentru a câștiga mai multă experiență. Tot ce trebuie să faci este să agiți mingea. Agit-o bine. Practic, apeși pe minge, o ții apoi o rotești în jurul acelor de ceasornic până începe să sclipească. Când sclipește, arunc-o. Așa primești mai multe puncte XP.
  4. Ce este un lucky egg – ou norocos? Este vorba despre un ou norocos după cum spuneam mai devreme. E plin cu fericire și cel mai important, îți aduce dublul punctelor de experiență în 30 de minute. Cum le poți obține? Le poți doar cumpăra din Shop cu Coins.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.