3 motive să renunți la cele 4 sobe din casă și să instalezi o centrală pe lemne Liepsnele

centrală pe lemne LiepsneleCentralele sunt la modă în ziua de azi și asta pentru că rezolvă două probleme dintr-un singur foc: apă caldă și căldură. Astăzi nu vom discuta despre cele pe curent electric sau despre cele pe gaz, ne vom axa pe cele cu lemne și vom vedea care sunt avantajele lor și de ce trebuie să renunți la sobele tale de teracotă care îți plac atât de mult în favoarea unei centrale pe lemne Liepsnele.

3 motive să renunți la cele 3 sobe și să instalezi o centrală pe lemne Liepsnele

  1. Faci un singur foc. Cei care stau la casă și au 3-4 sobe, câte una în fiecare cameră știu foarte bine că a face focul în toate este o operațiune care durează destul de mult timp. Să nu mai zic de eforul depus în căratul lemnelor. Cu o centrală termică Liepsnele cumpărată de pe www.centrale-lemne-liepsnele.ro , vei rezolva această problemă o dată pentru totdeauna. Nu vei mai fi nevoit niciodată să te duci cu brațele de lemne prin toată casa. Vei face focul undeva în beci sau într-o anexă a gospodăriei, unde decizi să montezi centrala și atât.
  2. Faci economie de lemne. Una e să faci focul într-un singur loc și alta este să-l faci în 3-4 locuri. 4 sobe chiar dacă sunt din teracotă consumă destul de multe lemne. E clar, într-o centrală nu vei băga de 3 ori mai puține lemne căci va trebui să acopere din punct de vedere al puterii cele 3-4 sobe, dar oricum vei vedea că faci o economie de cel puțin 20 – 30%. Dacă ai 4 sobe, vei băga în centrală cât pentru 3 sobe normale și ai destul de mult de câștigat.
  3. Nu mai faci mizerie în toată casa. Să te plimbi cu brațul de lemne prin 3-4 camere nu e simplu, nici să scoți cenușa din sobele aflate în diferite colțuri ale casei. Toată lumea știe că dacă stai la casă și ai de făcut focul, se face destul de multă mizerie. Este genul de compromis pe care foarte multă lume îl acceptă pentru a ieși din iarnă mai ieftin pentru că lemnele sunt cele mai ieftine în ziua de azi, încălzirea pe lemne este mult mai convenabilă față de cea pe gaz sau curent electric. Să nu mai pun la socoteală faptul că fiecare face rost de lemne cum poate, unii le ia și degeaba dacă au păduri pe la țară din care pot tăia.

Acestea sunt așadar cele mai importante 3 motive să cumperi o centrală pe lemne Liepsnele. Să recapitulăm: o centrală pe lemne te scapă de timpul pierdut cu bibilitul focului în 4 sobe diferite sau 3 sau câte are fiecare, faci economie de lemne pe termen mediu și lung și cel mai important, ai parte de casa curată pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna, fără schije, așchii, cenușă sau fum. Nu există motive să nu-ți montezi centrală pe lemne dacă stai la casă și dorești să modernizezi modul în care produci apa caldă și căldura și să economisești bani, în același timp.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.