Zvonuri aduc la iveală trei modele noi de iPad în 2017

iPad Vara aceasta am auzit o grămadă de zvonuri legate de produsele Apple: iPhone, MacBooks. Acum a venit vremea să discutăm despre niște zvonuri ce au în prim plan tabletele celor de la Apple, iPad.

Cei de la MacRumors  au făcut rost de un raport de cercetare care indică schimbări majore în rândul tabletelor Apple anul ce vine. Potrivit lui Ming-Chi Kuo, anul viitor Apple va lansa 3 noi iPad-uri, cu o dimensiune cuprinsă între 9.7 și 12.9 inci. Mai exact, se pare că este vorba despre un iPad Pro de 10.5 inci, un iPad Pro 2 de 12.9 inci și poare un nou iPad ieftin de 9.7 inci.

Dar cum rămâne cu iPad mini? MacRumors afirmă „nu există detalii referitoare la soarta acestei tablete de 7.9 inci. Mulți au presupus că modelul va fi scos de la vânzare din cauza iPhone Plus de 5.5 inci, care pare să fie preferatul celor care doresc o tabletă de dimensiuni mai mici”…

Între timp, Kuo prezice ceva și mai revoluționar în viitorul apropiat. Analistul crede că Apple va lansa în 2018 un model de iPad revoluționar cu un design radical și un display AMOLED flexibil. Între timp, se pare că fanii Apple vor avea parte de o surpriză.

Pe data de 7 septembrie conform Bloomberg, gigantul tech Cupertino are de gând să prezinte următoarea generație de iPhone. Anul trecut, pe data de 9 septembrie a fost prezentat smartphone-ul și a fost pus în vânzare pe data de 25 septembrie.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.