Nu lasa norocul sa treaca pe langa tine!

lotoCine nu isi doreste sa se imbogateasca peste noapte? Cu siguranta nu ti-ar strica o suma considerabila de bani in contul bancar. Pentru anumite persoane, cea mai scurta cale catre imbogatire o constituie munca asidua. In schimb, mai exista o anumita tipologie de oameni ce se incred cu tarie in puterea si influenta norocului. Mi se pare si corect, avand in vedere faptul ca, in viata, nu poti avea intotdeauna parte de ceea ce iti doresti, decat daca ti se ofera in urma unei interventii din partea norocului. De cele mai multe ori, astfel de evenimente te pot lua prin surprindere, chiar in acele clipe in care simti ca nu mai ai nicio speranta.

Cu toate ca exista multe lucruri pe care le poti face pentru a te imbogati datorita norocului, nu multe dintre acestea sunt si legale – asa ca, ce iti mai ramane sa faci? Noi te sfatuim sa participi saptamanal la cel putin una dintre extragerile loto la care ai acces. De ce? Ei bine, din cauza faptului ca ai o sansa, intr-adevar, nu foarte mare, de a te imbogati enorm. Dar acest aspect nu conteaza intotdeauna, luand in considerare faptul ca exista doua tipuri de castigatori: cei care s-au bazat strict pe puterea norocului sau cei care au participat la asemenea extrageri in urma unei cercetari ale tuturor datelor statistice ce le-au stat la dispozitie pe Internet.

Oricum ai proceda, este bine, dar noi te sfatuim sa te incadrezi in punctul de intalnire al celor doua strategii de joc: cerceteaza toate statisticile pe care le gasesti, cumpara-ti un bilet, iar apoi asteapta ca norocul sa-si spuna cuvantul. Totusi, in cazul in care ai cautat deja anumite statistici si informatiile pe care le-ai gasit nu au reusit sa-ti alimenteze indeajuns “curajul” pentru a-ti achizitiona un bilet, in cele ce urmeaza, iti vom prezenta anumite date ce ti-ar putea fi de folos.

Pentru inceput, in aproximativ 1600 de extrageri, 4700 de numere au fost impare (50.93%), pe cand 4550 au fost pare (49.07%). Stim ca aceasta statistica nu pare foarte incurajatoare, dar gandind situatia dintr-o alta perspectiva, acest tip de informatie poate fi extrem de folositoare, crescandu-ti sansele de castig destul de semnificativ. O alta statistica ce te-ar putea ajuta enorm se refera la frecventa numerelor extrase la loterie. Asadar, iata care sunt cele 6 numere care au avut cele mai mari frecvente de extragere pentru ultimele 1800 de extrageri: 4, 6, 9, 22, 25, 27. Ti-ai regasit numarul norocos printre cele mai extrase numere? Daca nu, ei bine, iti recomandam sa-ti alegi un alt numar dupa care sa-ti ghidezi actiunile. Pe final, iti recomandam sa nu te dai batut niciodata, chiar daca ti-ai pierdut toate sperantele. Cu toate ca multi dintre voi pot considera acest sfat ca fiind unul foarte distructiv, ia in considerare faptul ca cele mai bune lucruri in viata se intampla atunci cand te astepti cel mai putin, asa ca incearca in continuare!

Pentru a te mai impulsiona putin, afla ca loteria a mai introdus o categorie de castig, ce-a de-a patra, jucatorii primind ocazia de a castiga si cu 3 numere corecte. Intr-adevar, castigul nu este pe masura asteptarilor, dar iti va putea ridica enorm moralul, vazand ca exista undeva o sansa. Totul pare grozav, noi deja te consideram a fi castigator, dar ce ti-ai propus sa faci cu banii castigati? Aproximativ 3% dintre castigatorii de pana acum si-au transferat copiii la diverse scoli private de renume, iar majoritatea dintre cei fericiti au ales sa calatoreasca prin lume, in toate locurile pe care si-au dorit vreodata sa le viziteze.

Totusi, trebuie sa mai iei in considerare si faptul ca 90% dintre castigatori ajung sa isi piarda o buna parte din prietenii pe care ii au. Probabil ca te intrebi “de ce?” – din cauza faptului ca, in cazul in care vei castiga, vei fi asaltat cu apeluri din partea tuturor persoanelor cunoscute care au aflat marea veste. De cele mai multe ori, aproape ca nimeni nu te va suna pentru a te felicita in legatura cu marele tau castig, ci vei fi contactat pentru anumite imprumuturi financiare. Totusi, noi iti recomandam sa nu te hazardezi prea tare si sa arunci cu bani in stanga si in dreapta, deoarece, cu toate ca ti se pare ca ai primit accesul la o sursa infinita de bani, situatia reala nu este deloc asa.

Toate acestea fiind spuse, daca ai citit cu atentie tot ceea ce ti s-a prezentat pana acum, nu iti mai ramane decat sa castigi! Dar cum poti fi la curent cu rezultatele, indiferent de locul in care te-ai afla? Iata ca in ceea ce priveste si acest aspect, iti putem face o recomandare – acceseaza site-ul www.rezultateloto.ro si afla toate detaliile despre rezultatele obtinute in urma extragerilor 6/49, 5/40 si Joker. Dar asta nu e tot! In cadrul platformei respective vei putea accesa anumite “unelte” ce iti vor fi de mare folos. Site-ul iti pune la dispozitie ocazia de a-ti verifica numerele, de a gasi cele mai frecvente numere extrase, ultimele aparitii sau descoperirea numerelor “calde” si numerelor “reci” – adica numerele care sunt predispuse sa apara la urmatoarea extragere ce va avea loc.

Daca esti lipsit de inspiratie, probabil ca cel mai folositor lucru este un generator de numere loto. Nu ai cum sa stii dinainte care ar putea fi numerele castigatoare (si nici generatorul respectiv), dar nu poti stii niciodata in ce masura sau in ce mod te poate influenta puterea norocului. In cazul in care nu esti 100% decis in ceea ce priveste numerele pentru care vrei sa optezi, noi iti recomandam sa iti achizitionezi mai multe bilete de participare. Numai in acest mod vei putea avea ocazia de a-ti testa numerele norocoase, de a-ti incerca norocul folosind numerele afisate in generator, sau pentru a analiza cu exactitate si pentru a stabili una sau mai multe strategii de joc. Ce mai astepti? Nu lasa norocul sa-ti scape! Noteaza-ti toate datele statistice, foloseste uneltele de pe platforma online www.rezultateloto.ro si vei fi cu cativa pasi mai aproape de imbogatire!

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.