10 motive să faci upgrade la Windows 10

Tot aud voci care spun că Windows 10 e așa și pe dincolo. Eu îl folosesc de 1 an de zile de când l-am primit gratuit drept upgrade în locul vechiului Windows 8.1 Pro. Într-adevăr, în primele luni mai erau probleme cu el, căci era  nou nouț, abia scos din cutie dar de-a lungul timpului, acest Windows 10 s-a dovedit a fi un sistem de operare foarte ok. Eu unul în recomand celor care au Windows 7 sau 8.1 și cred că există cel puțin 10 motive să faci upgrade.

10 motive să faci upgrade la Windows 10

  1. Viteza – Windows 10 bootează în sub 30 de secunde, este cel mai rapid OS din acest punct de vedere și nu am SSD.
  2. Meniul de Start– Există, comparativ cu Windows 8. În plus, este mult mai bine pus la punct față de versiunile precedente de Windows. Căutările vocale implementate în acest meniu sunt o noutate și funcționează.Start Menu
  3. Cortana – Dacă ai folosit Xbox One sau Siri probabil că ai văzut cât de convenabilă este o convorbire directă cu tehnologia.
  4. Aplicații universale – Dacă folosești Windows 7 nu ai un magazin de aplicații. Acest magazin există în Windows 10 și te poate ajuta să identifici softurile de care ai nevoie.
  5. Funcționează cu Touch. Da, Windows 10 este optimizat pentru dispozitivele cu touchscreen. Este de fapt un Windows 8 îmbunătățit.
  6. Action Center – Aici ai parte de un meniu specific asemenea celui întâlnit pe tablete, este foarte asemănător cu Notification Center din Mac OS.Notification
  7. Browserul Edge – Da, este o îmbunătățire considerabilă adusă vechiului Internet Explorer. Este foarte rapid dar țineți cont de faptul că este la început.
  8. Securitate sporită – A moștenit Security Boot de la Windows 8, și nu numai. Este mult îmbunătățit.
  9. Desktop virtual. E ceva ce am mai văzut prin Ubuntu doar. Dacă nu ai suficient spațiu pe desktop, mai poți crea unul virtual.
  10. Aplicații Xbox. Dacă ești un gamer, cu siguranță vei iubi integrarea în Windows 10 a aplicației Xbox. Poți vedea palmaresul contului tău Xbox și transmite jocuri LIVE pe net.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.