Descărcările Pokemon Go ating noi recorduri

Pokemon GoDin momentul în care a fost disponibil în App Store, jocul Pokemon Go a înregistrat mai multe descărcări față de orice altă aplicație, în întreaga istorie a iOS. Apple a confirmat faptul că este vorba despre un nou record, însă nu a dezvăluit cifrele. Totuși, nici o altă aplicație iOS nu a fost atât de populară chiar în prima săptămână.

În Statele Unite, Pokemon Go este instalat în acest moment pe mai multe telefoane mobile decât Tinder. În cazul în care nu ați aflat încă, acest joc extraordinar a fost lansat pe data de 6 iulie în Statele Unite, reușind să scoată oamenii în stradă, într-o încercare destul de amuzantă de a prinde un Pokemon, doi. În Japonia jocul a întârziat puțin, dar în final a fost disponibil și în patria mamă. Ieri a fost primit cu brațele deschise de către japonezi, o zi mai târziu decât se anunțase.

Între timp, în Statele Unite, un tânăr a reușit să prindă toți Pokemonii. Numele lui este Nick Johnson, are 28 de ani și este din Brooklyn, New York. Ca să reușească să prindă toți pokemonii, Nick a mers pe jos în fiecare noapte prin New York de când a apărut jocul, a slăbit 5 kilograme și a adunat 205 kilometri în total.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.