Elon Musk are planuri mari cu Tesla și cu programele de Car Sharing

Tesla Elon Musk are un plan măreț dar nu chiar revoluționar. Se pregătește să unească Tesla cu programele de Car Sharing. Pentru cei ce nu știu ce este Car Sharing, ei bine, există unele aplicații pentru smartphone sau web ce-ți permit să împarți mașina cu necunoscuți. Un fel de luat la ocazie ceva mai organizat și mai bine plătit, nu? Ei bine, miercuri, Elon a anunțat pe lângă ideea de Car Sharing și alte îmbunătățiri ce vor veni la Tesla în curând, printre care un panou solar pe plafonul mașinii alături de un pilot automat capabil să conducă mult mai sigur.

După cum spuneam mai devreme, ideea principală asupra căreia se concentrează atenția tuturor este cea de Car Sharing. În momentul în care mașinile vor fi capabile să se conducă singure, proprietarii de Tesla vor avea posibilitatea să facă un ban cu ele, să le adauge unei flote de mașini închiriate, să împartă mașinile printr-un program de File Sharing.

„Mașina va genera un venit pentru proprietar în timp ce acesta se află în vacanță” spune Elon Musk.

În loc să stea în garaj să se umple de praf, în loc să stea prin parcări de unde poate fi furată, vehiculul poate să genereze un venit cât timp nu o folosești.

„Această posibilitate de a împărți mașina cu altcineva contra cost reduce destul de mult costurile pentru proprietar și permite și altor oameni să conducă o Tesla pentru scurt timp, chiar dacă nu-și permit să o cumpere” mai adaugă Musk.

 

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.