Acum poți chema o echipă să-ți schimbe parbrizul de la mașină chiar acasă

Da, am aflat de acest serviciu de curând. Separe că o firmă de pe la Suceava se ocupă cu treburi de-astea și mie cel puțin mi se pare ceva super ok pentru că în momentul în care ai parbrizul spart la mașină și nu vezi nimic pe stradă, ai nevoie de o platformă, nervi, stres, etc. Nu ai nevoie asemenea probleme mai ales că e vorba despre cheltuială. Dacă te afli prin Suceava și ai nevoie să-ți schimbi parbrizul, tot ce trebuie să faci este să iei legătura cu cei de la masterautoglass.ro. Ei se ocupă cu montaj parbriz profesional la domiciliu, nu trebuie să te duci personal cu mașina la ei la atelier.

Simplificarea situației aduce recomandări și implicit, clienți

Sper ca pe viitor să văd cât mai multe firme din toată România că vin cu acest gen de abordare pentru că este unul dintre momentele în care chiar ai nevoie de o echipă mobilă, nu e vorba despre lenea proprietarului sau despre costurile cu platforma. E vorba despre simplificarea problemelor și a situației de fapt. Evident, va fi un comision pentru deplasarea echipei dar nu cred că acel comision se apropie de costurile unei platforme auto sau ceva de genul. Totul trebuie făcut astfel încât să fie o cât mai bună orientare către client. Îmi plac firmele care fac chestia asta.

E o idee destul de bună să oferi o gamă de servicii cât mai variată pentru clienții tăi și să le oferi foarte multe posibilități pentru că în ziua de azi există și concurență, există foarte multe aspecte care te pot pune pe plan secund în ceea ce privește alegerea oamenilor, mai ales că este vorba despre un domeniu în care nu prea ai continuitate. Nu se sparg parbrize toată ziua bună ziua, parbrizele nu expiră, nu se deteriorează. Un client îl ai o dată-n viață iar faptul că l-ai ajutat la ananghie și l-ai scutit de chinul aducerii mașinii la atelier o să cântărească destul de mult în ecuația promovării.

Eu unul am avut o problemă de genul cu vechea mașină, un Fiat Punto în urmă cu vreo 8 ani și din păcate am fost nevoit să mă duc cu mașina la atelier. Îmi căzuse ceva tencuială de la bloc fix pe mașină și se spărsese parbrizul. La Severin nu există firme care să ofere servicii la domiciliu, dacă ar fi existat așa ceva pe atunci, aș fi fost super mulțumit. Am fost nevoit să închiriez o platformă care după ce că mi-a luat o grămadă de bani era să-mi dea și cu mașina de un stâlp. Cică operatorul nu l-a văzut. De-asta zic, o echipă care să schimbe parbrize la domiciliu ar fi extraordinară pentru toți.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.