Lada frigorifica de la Badabum.ro – Comand-o online si nu vei cutreiera prin magazine

“Lada frigorifica, unde se poate gasi o lada frigorifica de calitate si al carei pret sa fie competitiv?” era intrebarea care nu ii dadea pace lui Catalin de cateva zile.

Catalin tocmai ce s-a angajat in cadrul unei multinationale, iar cu primul salariu si-a dorit sa isi cumpere o lada frigorifica dat fiind ca cea veche se stricase. A si reusit acest lucru, insa nu fara batai de cap.

Cateva zile la rand, dupa terminarea progamului de munca, Catalin a iesit in graba de la serviciu pentru a putea ajunge la timp la centrele comerciale, care furnizeaza astfel de aparate electrocasnice. Cu toate acestea, nu a reusit sa isi cumpere produsul dorit in niciuna din serile in care a colindat prin aceste magazine. Aparatele frigorifice fie aveau preturi mai mult decat piperate pentru buzunarul lui, fie dimensiunile acestora erau prea mari pentru bucataria sa, fie aveau un design care nu il atragea.

Aparatele frigorifice de la Badabum.ro au preturi mici

Aparatele frigorifice pe care Catalin le-a vazut in centrele comerciale nu raspundeau necesitatilor sale. Intreband in stanga si in dreapta unde gaseste un astfel de produs, un vecin de bloc i-a spus sa verifice si ofertele magazinelor online, iar Badabum.ro , unul dintre site-urile accesate de Catalin, plaseaza pe piata aparate electrocasnice pentru conservarea alimentelor .

In stocul acestui magazin, randuit intr-un catalog virtual, Catalin a avut de ales intre urmatoarele modele:

  • Lada frigorifica fabricata de Arctic- acest model are un volum net de 205 litri, consuma 224 kWh de-a lungul unui an, are dimensiunile 91.2 x 75.1 x 72.5 cm si culoarea alba
  • Lada frigorifica fabricata de Beko- garantia acestui produs este de 24 de luni, se poate plati in 36 de rate, se monteaza orizontal, iar volumul este de 369 de litri. De asemenea, lada frigorifica Beko este prevazuta cu garnitura antibacteriana, un panou de control cu led-uri si are dimensiule 86×155.2×72.5
  • Lada frigorifica fabricata de Samus- acest model are o capacitate de 220 de litri, interiorul din aluminiu , termostat reglabil, roti pentru a facilita deplasarea si un orificiu pentru drenaj
  • Lada frigorifica Whirpool de culoarea alba, prevazuta cu panou de comanda montat pe capacul superior. Afisarea acestui model este cu LED, iar volumul este de 207 litri

Bugetul lui Catalin este de aproximativ 1000 de ron, motiv pentru care a trebuit sa aleaga un model dintre cele mentionate in randurile de mai sus. In cele din urma, opteaza pentru cel de al doilea aparat electrocasnic si plaseaza comanda online.

Lazile frigorifice – sunt livrate gratis in Bucuresti

Aspectul care il multumeste cel mai tare pe Catalin cu privire la lazile frigorifice consta in faptul ca nu mai trebuie sa se deplaseze, contra-cronometru, pana la centrele comerciale.
Acest lucru este cu putinta intrucat Badabum.ro ii ofera posibilitatea de a efectua o comanda online. Aceasta a plasat-o de la calculatorul personal, din linistea caminului, in doi timpi si trei miscari. In cele din urma, aparatul electrocasnic i-a fost livrat fara a mai plati vreo taxa de transport direct la domiciliu.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply