Care sunt cele mai precise tensiometre de pe piață?

tensiometreSă găsești un tensiometru care să indice corect tensiunea de fiecare dată este o muncă de Sisif pentru că după 1990, piața din România s-a transformat într-un talcioc pe toate palierele. Să găsești ceva de calitate este ca și cum ai căuta acul în carul cu fân din cauza diversității. E bine să fie și diversitate, dar nu așa. E bine să fie și diversitate dar să fie calitativă. În România e plin de chinezării ieftine chiar și în domeniul medical, unde știm cu toții că este foarte importantă precizia și calitatea. Cele mai sigure și precise tensiometre pe care eu le cunosc sunt aceste tensiometre Sendo și vom discuta în cele ce urmează cum le-am descoperit și de ce vi le recomand și vouă.

Cum am descoperit tensiometrele Sendo

Tensiometrele Sendo le-am descoperi în momentul în care am avut nevoie de un asemenea dispozitiv pentru o mătușă de-a mea care avea probleme cu tensiunea. Ea avea un tensiometru cumpărat de prin piață care indica bine când femeia se simțea rău și invers. Era o chinezărie ieftină pe care a mai dat și o grămadă de bani.  Am căutat apoi pe net care sunt cele mai bune tensiometre care se pot cumpăra în România și am ajuns la concluzia că cele fabricate de Sendo ar fi.

Acestea fiind spuse, am intrat pe site-ul lor să cercetez puțin problema. Să văd ce vând și care sunt standardele de calitate. Sincer să fiu am fost plăcut impresionat în primul rând de faptul că au un site foarte bine lucrat, curat lucrat, ceea ce denotă bani grei. Calitatea în materie de design web e foarte scumpă. Atunci a fost primul gând că oamenii nu ar investi bani grei în site-uri dacă nu ar avea produse de calitate și gând să rămână pe piața din România ceva ani.

Am făcut analogia asta cu site-urile de calitate pentru că lucrez în acest domeniu și știu foarte bine despre ce este vorba. Cei care au site-uri scumpe și foarte frumoase au de obicei produse de calitate și o mentalitate antreprenorială orientată către client, nu către pricopseală. Așa că dacă aveți nevoie de un tensiometru precis, cele de la Sendo sunt o alegere foarte bună. L-am comandat mătușii mele de ceva vreme și nu am primit reclamații, deci funcționează corect.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.