Stai în București și ai nevoie de mobilă la comandă? Iată de unde poți cumpăra ieftin și de calitate

camera-tineret-Albert-1Știu că de cele mai multe ori asocierea cuvintelor ieftin și calitate prevestesc o țeapă memorabilă, răsunătoare, de povestit și nepoților, însă în cele ce urmează vom discuta despre mobila pe comandă, un domeniu în care nu se aplică legile societății putrede în care trăim. De ce nu se aplică? Păi pentru că poți da de oameni și oameni. După anii 1990, România a fost luată cu asalt de așa zișii meseriași, oameni care mai băteau în timpul liber câte un cui s-au intitulat mari tâmplari după Revoluție și chestii de genul. Dacă ai ghinionul să ajungi pe mâna lor, vei avea parte de țeapa vieții tale, vei primi ceva de proastă calitate pentru care vei fi taxat ridicol. Dacă ai nevoie de mobilă tineret și ești din București, vei găsi niște oameni serioși la UNICAN.

Unican.ro este unul dintre puținele magazine online, unele dintre puținele ateliere din care poți cumpăra mobilă la comandă în București de calitate peste medie. Oamenii aici au priceput ceva ce societatea românească se chinuie să elimine de 26 de ani, faptul că superficialitatea și prostia nu au ce căuta în afaceri. Da, știu că merge și cu păcăleală și cu superficialitate și cu oameni necalificați incapabili să ducă un lucru la bun sfârșit, însă problema este că uneori ai mai mult de câștigat dacă ești om corect decât dacă încerci să umbli cu cioara vopsită, sau în cazul nostru cu calitate foarte slabă. Așadar, bucureștenii în căutare de ieftin și de calitate pot găsi în cei de la unican.ro exact ceea ce caută, măcar pe parte de mobilă. În cazul în care există mobilă ieftină toată lumea o va vrea pentru că să fim sinceri, nimeni nu dorește să cheltuie o grămadă de bani pentru niște corpuri cu care nu prea face mare lucru, mobila este folosit în proporție de 70% pentru depozitare.

Păcat că nu există mai multe magazine precum Unican.ro, dar cine știe, poate că într-un viitor apropiat se vor mai înmulți și cei care sunt capabili să ofere calitate la un preț decent.

 

 

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.