Cosmeticele. Ce înseamnă până la urmă cosmetice de calitate?

cosmeticeAm intrat cu prietena mea într-un magazin „specializat” în cosmetice din Severin și am fost destul de surprins câți bani cheltuie femeile pe niște lucruri de foarte proastă calitate. De ce aleg să cheltuie acești bani în magazinele din oraș? Păi pentru că nu doresc să se implice cu online-ul, unde pot găsi truse de machiaj de foarte bună calitate la prețuri uneori mai mici față de cele practicate în magazinele din oraș, unde se vând numai aiureli. Poate că femeile într-adevăr nu sunt mari cunoscătoare de internet ca să reușească să caute niște lucruri mai de calitate, dar nici așa nu mi se pare ok să cumperi orice prostie care mai e și scumpă pe deasupra.

Dar să discutăm mai întâi despre ce înseamnă de fapt cosmetice de calitate

Cosmeticele de calitate le observi în primul rând după ambalaj, după etichete și după modul în care sunt inscripționate datele de către linia de producție. Atunci când ai de-a face cu niște cutii diforme, cu niște plastice imperfect finisate, cu niște etichete urâte sau cu niște coduri care nu pot fi citite, ai de-a face cu niște cosmetice de slabă calitate pentru că să fim serioși, de ce ar investi cineva în produse de calitate ambalate ca naiba? Nimeni nu va face asta. Și problema este că în oraș toate cosmeticele sunt de proastă calitate iar cei care le vând profită la maxim de fapt că nu ai de unde să cumperi de calitate pentru a cere o grămadă de bani pe ele. E ca și cum ai cumpăra produse de calitate din punct de vedere al prețului, dar în final primești ceva foarte ieftin.

Cosmeticele de calitate nu le veți găsi decât pe net și cred că acesta este un articol pe care femeile ar trebui să-l citească, în special cele care cumpără din oraș toate prostiile de teama internetului. Pot să recomand și un magazin online unde se găsesc cosmetice de calitate și destul de ieftine comparativ cu ce se vinde prin oraș, raportul calitate preț este foarte bun. Este vorba despre  Amalia.ro – Magazin de cosmetice ieftine online. Sunt sigur că vă veți convinge de cele spuse după prima comandă.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.