La cine apelezi când ai nevoie de servicii de supralegalizare?

supralegalizareDeși există multe birouri de traduceri legalizate în oraș, foarte puține sunt cele care pot să ofere și servicii supralegalizare. Poate că în orașele mai dezvoltate nu există această problemă, însă mie unul mi-a fost imposibil să găsesc așa ceva la Severin. Deși sunt birouri de traduceri legalizate la fiecare colț de stradă, toate fac doar lucruri simple. Dacă este vorba despre supralegalizare, nu ai cum să rezolvi aici. Singura soluție este să cauți pe internet un birou de traduceri care oferă asemenea servicii.

Am găsit pe internet academiadetraduceri.ro, unde am rezolvat problema fără bătăi de cap. Acum, ca să înțelegeți de fapt ce înseamnă supralegalizare, aceasta este necesară pentru a fi atestate niște documente atunci când sunt solicitate în instanță pentru o țară ce nu a semnat Convenția de la Haga sau cu care țara noastră nu are tratate bilaterale. Supralegalizarea practic oferă autentificarea unui act oficial, veracitatea semnăturii, calitatea în care a acționat semnatarul actului și identitatea sigiliului sau a ștampilei de pe acest act…

Alege Biroul de Traduceri Academia de Traduceri în cazul în care ai nevoie de servicii supralegalizare. Decât să bântui ca fantoma Casper de la un birou la altul căutând pe cineva care să-ți rezolve problema în oraș, mai simplu mergi la sigur acolo unde știi că oamenii sunt competenți și oferă exact ce ai tu nevoie. Dacă știam de la început că în oraș nu există nici un birou de traduceri care să se ocupe de supralegalizare vă dați seama că nici nu m-aș fi obosit să mai caut. Aș fi intrat direct pe net și aș fi rezolvat mult mai rapid problema cu ajutorul celor de la Academia De Traduceri.

În fine, tot răul spre bine, măcar acum știu la cine pot apela fără bătăi de cap atunci când am nevoie de servicii supralegalizare, căci cu siguranță voi mai avea. Oricum mă bucur că s-a întâmplat așa, adică să rezolv cu oamenii din alt oraș nu cu cei din Severin pentru că v-am povestit într-un articol anterior ce atitudine jenantă au față de clienți cei care se ocupă cu traduceri în Drobeta Turnu Severin. Apelați și voi cu încredere la Academia De Traduceri (www.academiadetraduceri.ro)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.