Ai auzit de Chromecast? Dacă da, iată 4 lucruri pe care nu știai că le poate face

Chromecast Google vrea întotdeauna să simplifice modul în care tu-ți desfășori activitatea online. Astfel, a conceput pentru utilizatori servicii precum e-mail, stocare cloud și hărți digitale.

Ei bine, gigantul căutărilor a scos pe piață în urmă cu mult timp un dispozitiv numit Chromecast care preia controlul asupra televizorului tău și te ajută să-l faci una cu telefonul mobil. De fapt cam toată lumea știe cum funcționează acest Chromecast, iar în cele ce urmează ne vom axa pe 4 lucruri pe care lumea poate nu le știe despre acest dispozitiv.

4 lucruri pe care nu știai că acest Chromecast le poate face

  1. Deși inițial s-a putut conecta la internet doar prin Wi-fi, acum există și un adaptor prin care se poate conecta direct la router prin cablu normal de internet. Adaptorul costă 50 de lei și este foarte util celor care nu stau prea bine cu undele wireless.
  2. Poate fi folosit pentru prezentări împreună cu Google Slides. Tot ce trebuie să faci este să instalezi extensia Google Cast pe browserul Chrome și să te asiguri că cele două dispozitive folosesc aceeași rețea Wi-Fi.
  3. Poate rula joculețe mici anti plictiseală. Deși nu este un PlayStation 4 veritabil, poate rula Trivia Bash sau Just Dance Now. De asemenea, nostalgicii jocurilor anilor 90 se pot bucura de Sonic Jump Fever. Tot ce trebuie să faci este să descarci jocurile pe telefonul tău.
  4. Dacă ai Android KitKat sau superior, poți conecta dispozitivul astfel încât să vezi pe televizor exact ceea ce vezi pe telefon sau tabletă, cu mișcările tale cu tot.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.