Balansoare de bebelusi pentru un moment de odihna al parintilor. Doar pe IlBambino.ro!

Balansoarele de bebelusi vor fi cei mai buni prieteni ai proaspetilor parinti. La sfarsitul articolului veti afla si de ce!

In primul rand, cariera de parinte, la fel ca orice alta cariera, incepe greu, foarte greu. Spre deosebire de alte cariere, cariera de parinti nu se sfarseste niciodata, pe toata durata vietii va fi greu si…foarte greu.

Concediu? Marire de salariu? Pensionare? Nimic! Nimic! Si iar Nimic!

Nu va puteti lua dintr-o data concediu, nu fara prezenta copilasului. Nu veti avea marire de salariu, pentru ca nu veti avea salariu! Ba mai mult, cand prichindelul devine un adevarat flacau va trebui sa ii dati voi, parintii, bani de cheltuiala. Va doriti sa iesiti la pensie si sa va asezati undeva in negura vietii rurale? Nici o sansa! Copilul va avea nevoie de sprijin la facultate, la noul job, in relatia cu sotia si asa mai departe.

Sa revenim, totusi, la perioada de inceput, pentru ca vreti, nu vreti, cariera voastra trebuie sa fie grandioasa, pentru ca ceea ce veti primi la schimb va fi nemarginit, de nexplicat in cuvinte, iar valoarea va fi enorma, banii nu vor cumpara nimic din ceea ce un copil va va oferi.

Balansoarele de copii – modalitatea prin care cel mic va adormi chiar si atunci cand are colici

cei mici adora sa doarma in balansoare

Balansoarele pentru copii – acesta este subiectul. Dupa cum a fost mentionat veti afla de ce balansoarele pentru copii sunt atat de bune la „casa omului”. Putintica rabdare!

La inceput sunt colicii si dintisorii, ceea ce inseamna nopti albe. Eh, noptile albe sunt cunoscute inca de pe vremea sudentiei, insa acum nu va mai fi muzica cea care va sparge timpanele, ci vocea ascutita a bebelusului. Si aici intervin balansoarele pentru bebelusi!

Cu un balansoar de copii, bebelusul „plangacios” va adormi. Asta depinde de noroc, insa nu exista copilas care sa nu se lase purtat de magia balansoarului si astfel cateva minute, ore , clipe, prichindelul va dormi linistit, lasandu-te pe tine sa te intinzi o clipa in pat, intr-o secunda amndoi ajungeti pe tarmul viselor.

Il Bambino este un magazin online de unde puteti achizitiona „arma” cu care sa-l adormiti pe bebelus. Cateva modele de balansoare pentru copii de pe IlBambino.ro:

  • Scaunel balansoar – cu cat se va simti mai confortabil, cu atat somnul tau va fi un pic mai lung, asa ca un scaunel balansoar pentru copii e perfect
  • Leagan portabil – chiar daca dormi, gandul iti va fi tot la bebelus, asa ca un trebuie sa luati balansoarul langa voi
  • Scaunel cu vibratii – optiunea este ingenioasa, il va pacali imediat

Balansoarul de bebelusi pentru un momente de neuitat

Pe langa ajutorul „dumnezeiesc” pe care il ofera balansoarul de copii, cu ajutorul acestuia prichindelul va invata lucruri noi. Jucariile de la acest magazin online cu produse pentru copii, componente ale balansoarului pentru copii, il vor ajuta sa isi dezvolte simturile.

In concluzie, un balansoar de bebelus intr-o cariera de inceput a parintilor va fi exact ca un costum pe care ti-l cumperi in ideea sa impresionezi la interviu, poate putin mai mult.

Incepeti cariera de parinte si, pentru un moment de relaxare, cumpara un balansoar pentru copii de pe IlBambino.ro.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.