Un upgrade frumos pentru a doua versiune de Mi Band

mi_band_2_1-ed2Brățara Mi Band a celor de la Xiaomi a făcut ravagii peste tot în lume din momentul în care a fost lansată. Chiar și în țări îndepărtate precum România acest produs a prins destul de bine. Mi Band este o brățară fitness de care cred că toți pasionații tech au auzit. Prețul ei este unul destul de mic, specific produselor chinezești însă din cauza calității, brățara s-a impus destul de bine pe piața internațională.

Ei bine, producătorul chinez a anunțat o nouă versiune de brățară Mi Band săptămâna aceasta. Schimbări majore vor fi implementate, precum o baterie mult mai generoasă și un display OLED. Cei de la Xiaomi spun că cei care vor achiziționa acest model vor putea să folosească produsul timp de 20 de zile fără să fie nevoiți să-l reîncarce. Asta înseamnă că durata de viață a bateriei Mi Band 2 va fi cu 55% mai bună de cât cea a predecesorului.

Totuși, aceste îmbunătățiri nu puteau să vină fără o creștere de preț. Din păcate, prețul va fi cu 77% mai mare de cât cel pentru Mi Band.  Oricum, nici 25 de dolari nu va fi mult pentru o asemenea brățară inteligentă dacă ne uităm pe net să vedem ceva produse asemănătoare.

Pe data de 7 iunie va fi lansată în China, însă nu vă așteptați să o vedeți prin magazinele din România imediat. Mi Band a ajuns cu vreo 6 luni întârziere dacă ne aducem bine aminte.

În plus față de baterie îmbunătățită, Mi Band 2 are și un algoritm de numărare al pașilor îmbunătățit, Bluetooth 4.0 care-ți va permite să deblochezi telefonul apropiind brățara de dispozitiv. Un monitor pentru bătăile inimii va putea fi vizualizat pe display. De asemenea, brățara este rezistentă la apă și vibrează în momentul în care primești o notificare pe telefon.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.