S-a dat startul pentru sezonul nunților

sezonul nunțilorDe vreo câteva săptămâni am început să văd din ce în ce mai multe nunți prin oraș/ a venit soarele, a venit căldura, a trecut Paștele și postul, așa că e liber la sărbătoare. Nunta pentru mulți dintre noi este cel mai important eveniment, un eveniment care vine o dată-n viață și care merită toată atenția. E clar, sunt oameni care se căsătoresc a 2-a, a 3-a oară pentru care nunta începe să devină deja o formalitate, însă astăzi nu vom discuta despre ei. Vom discuta despre acest eveniment văzut prin ochii celor care-l pregătesc pentru prima dată.

Ce contează cel mai mult la o nuntă?

Atunci când ai de pregătit o nuntă, ai două variante: te ocupi tu personal de organizare sau externalizări acest serviciu către o firmă care se ocupă cu așa ceva. Sunt destul de multe pe piață, nu ai de ce să-ți faci griji. Dacă alegi să externalizări organizarea nunții vei fi mult mai relaxat și mult mai bucuros de propriul eveniment, nu vei fi așa stresat. Bine, ca să faci treaba asta trebuie să fii genul de om care plătește nunta dinainte, nu din banii de dar cum se practică la noi.

Restaurantul

Restaurantul este foarte important pentru o nuntă. De ce? Păi pentru că va fi locul în care invitații vor judeca și vor pune punctul pe i asupra organizării evenimentului. Acestea fiind spuse, trebuie să te asiguri că restaurantul ales este unul de clasă A+. Poți găsi o sumedenie de restaurante interesante pe www.restaurantenunti.ro, în funcție de buget poți să asiguri o locație excepțională.

Am fost din păcate la nunți prin curți pline de noroi, organizate în regie proprie pe la țară. Am fost la oraș la nuntă la restaurante – cârciumă. Nu vreți să știți părerea generală a oamenilor vis a vis de acest gen de organizare. Nimeni nu apreciază ieftineaua mai ales că în România trebuie să dai o grămadă de bani drept dar. Cum românii nu sunt cei mai bogați și de fiecare dată când se duc la o nuntă fac sacrificii, așteaptă un tratament pe măsura banilor dați.

Concluzie

Nu faceți nunți prin baruri și bombe, nu faceți nunți din ideea de a strânge bani. Nunta este un eveniment în care oamenii serbează uniunea a două suflete, nu trebuie transformat într-un eveniment al cărui scop principal este monetizarea. Eh, așa sunt românii, s-au obișnuit să facă bani și din piatră seacă, ce să mai zic de nuntă? Măcar dacă aveți de gând să faceți bani, alegeți un restaurant serios, să nu aibă lumea ce să cârtească după nuntă. Soare este, căldură este, vine vara și concediul așa că este momentul prielnic pentru organizarea nunților.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.