Ultima strigare pentru cei care doresc să prindă prețuri mici pentru litoralul românesc

litoralul românescSuntem deja aproape de jumătatea primei luni de vară și probabil că realizați și voi un lucru: toată lumea vrea la mare. Deși suntem departe de „marea epocii de Aur”, există și în zilele noastre foarte mulți amatori de plajă, soare, vreme bună și mai ales distracție care doresc să se relaxeze la ei în țară, nu pe meleaguri străine în timpul vacanței de vară sau a concediului. Luați act de ultimele oferte pentru litoralul românesc 2016  TuiTravel. Este ultima strigare…

Litoralul românesc începe deja să se supra aglomereze. Sincer să fiu, cred că suntem pe ultima sută de metri cu rezervările pentru că începând cu luna iulie începe sezonul concediilor de vară și nu știu în ce măsură se va mai găsi vreo cameră rătăcită, disponibilă pentru cei întârziați.

Acum e momentul să vă faceți rezervările. Știu că mulți dintre voi aveți obiceiul să vă căutați gazdă, nu cameră de hotel, însă poate că ar trebui să încurajăm puțin industria românească. Știu că probabil nu veți considera necesar din moment ce oricum gradul de ocupare al hotelurilor pe timp de vară este aproape de maxim, însă dacă facem rezervările din timp cu siguranță prindem un preț bun la un hotel decent.

Pe final de lună o să merg și eu la mare, probabil vreo săptămână. Din fericire fac parte dintre aceia care și-au făcut rezervările din timp, de prin martie. Sincer nu aș vrea să fiu în pielea celor care au lăsat totul pe ultima sută de metri. Cred că avem  în sânge chestia asta cu lăsatul pe ultima sută de metri, organizarea nu este genul de activitate care să ne preocupe. Eh, așa să zicem că sunt românii, le place să trăiască viața mereu pe muchie…

Dacă nu vă plac sporturile extreme de genul căutatul camerelor de hotel disponibile în plin sezon, acuma este momentul să faceți rezervări, acum este ultima strigare. După data de 15 iulie nu cred că veți mai găsi nimic disponibil în special la hotelurile foarte populare, recomandate de toată lumea și capabile să ofere calitate pe măsura stelelor cu care au fost „decorate”.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.