Găinărie de State. Hoți deghizați în angajați Apple au dau lovitura (din nou)

AppleEi bine, se pare că țeapa nu e doar frate cu românii, se pare că și americanii au românii lor prin State, inventivi și foarte ingenioși în momentul în care e vorba de păcăleală. Apple are o uniformă destul de simplă: un tricou albastru cu un mic logo ce simbolizează epicul măr pe el.

Un raport al DNAinfo a scos la iveală faptul că un bărbat îmbrăcat asemenea unui angajat din Apple Store a intrat într-un magazin destinat dispozitivelor Apple din SoHo Manhattan, a pătruns în camera în care se reparau dispozitive  și a luat nici mai mult nici mai puțin de 19 iPhone dintr-un sertar. Paguba se ridică la nici mai mult nici mai puțin de 16.130 de dolari.

Ar fi doar o știre hazlie dacă ar fi un caz singular, însă se pare că povestea s-a mai repetat anul acesta într-un alt magazin al celor de la Apple. În martie, în Upper West Side Manhattan a fost călcat de găinari chiar de două ori.  Prima dată hoții au plecat cu iPhone-uri în valoare de 5.300 de dolari iar a doua oară aceștia au reușit să pună mâna pe 44 de dispozitive în valoare totală de 44.000 de dolari.

La ultimul incident, cineva a văzut suspecții și a chemat paza dar până când aceasta și-a făcut apariția hoții fugiseră demult. Curios ce măsuri va lua Apple pentru a îmbunătăți securitatea în magazinele proprii. Poate că ar trebui ca toți angajații să poarte acel ecuson de identificare foarte des folosit în lumea corporate, nu?

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.