Cine are nevoie de un fotoliu pentru masaj și cine ar trebui să cumpere așa ceva?

fotoliu pentru masajCred că am observat cu toții acele scaune – fotolii pentru masaj proțăpite prin hipermarketuri și cred că mulți și-au pus o întrebare destul de simplă: oare se pot folosi și în alt scop, nu doar acela de a oferi masaj contra cost? Ei bine, sunt destul de multe situațiile în care se poate folosi un asemenea fotoliu și vom discuta imediat despre cel mai important dintre acestea, despre cine ar trebui să investească în fotolii de masaj Inada.

Un fotoliu cu masaj are rolul principal de a încerca să înlocuiască o ședință profesională pentru masaj și cred că mulți dintre voi sunteți destul de sceptici în ceea ce privește eficiența acestui dispozitiv. Ei bine, nu este chiar așa. Dacă o să căutați pe net un preț pentru un fotoliu cu masaj o să vedeți că dispozitivul nu este chiar ultima chinezărie.

Prețul ridicat este de multe ori barometrul calității și știu că deși mulți dintre voi nu prea credeți în ideea că ce-i scump e musai să fie bun, în acest caz nu încape îndoială că prețurile ridicate denotă o funcționalitate reală.

Ca să răspundem la întrebarea cine are nevoie de un asemenea fotoliu cu masaj, în principal mă gândesc la cei din mediul corporate. De ce mă gândesc la ei? Pentru că sunt genul de oameni pentru care job înseamnă stat la birou 8 – 12 ore pe zi, uneori și mai mult.

În momentul în care faci muncă de birou, ai nevoie de relaxare și din păcate pentru mulți timpul nu prea mai permite mersul la sală sau la alergat astfel încât mușchii corpului să se mai relaxeze. Astfel, mă gândesc că masajul prin intermediul unui fotoliu masaj le-ar prinde destul de bine.

Cine ar trebui să cumpere fotolii cu masaj?

Multinaționalele ar fi primele care ar trebui să cumpere aceste dispozitive pentru a spori performanțele angajaților. Știm cu toții faptul că un angajat relaxat este un angajat mai productiv și mă leg de multinaționale pentru că nu se poate băga în calcul patronul român, halap și meschin, care nu ar investi nici măcar 1 leu în confortul angajaților.

Așadar, cei din multinaționale ar fi cei vizați de un fotoliu cu masaj dacă mă întrebați pe mine, iar internetul este plin de sfaturi de achiziționare pentru directorii care doresc să aducă angajaților în prim plan ideea de relaxare și să crească astfel productivitatea.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply