Cât de căutate sunt de fapt cadourile personalizate?

cadourile personalizateDeși internetul este la mare modă, deși diversitatea atinge cote maxime, în ziua de azi cadourile personalizate nu sunt chiar la nivelul pe care eu l-aș considera apropiat de normalitate. De ce? Păi pentru că de exemplu, dintre prietenii mei, nici unul nu a apelat vreodată la o firmă pentru a personaliza un cadou. Atunci, cred că lipsa de personalitate mai bine zis ține în loc dezvoltarea acestei industrii atât de normală prin străinătate.

Dar nu prea contează normalitatea în țara asta. În România toată lumea vrea banalitate, vrea să rezolve treburile cât mai simplu și cât mai repede. Atunci când oamenii au nevoie de un cadou, se duc repede să cumpere ceva din oraș, ieftin, eventual simbolic să coste cât mai puțin că noi avem prostia aia cu „gestul contează”… Păi bine frate, dacă gestul contează atunci măcar fă un gest frumos și cumpără un cadou personalizat. Există idei de cadouri personalizate Complice.ro destule…

Cum spuneam și mai sus, nu e de ajuns să dăruiești un cadou. Trebuie să-ți dorești un cadou aparte pe care să-l dăruiești din suflet. Eu de exemplu dăruiesc mereu lucruri personalizate pentru că mă gândesc la un singur lucru: acel cadou îi va aduce respectivului aminte de mine pentru totdeauna, poartă neumele meu. Îmi place ideea de a aduce o surpriză aparte în viața cuiva. Sunt sătul de banalitate și de simplitate, păcat că nu toată lumea gândește în acest mod.

Cu siguranță dacă oamenii ar gândi în funcție de o personalitate foarte dezvoltată, industria aceasta a cadourilor personalitate ar avea altă soartă. Atunci când vrei să vinzi niște lucruri faine într-o țară în care oamenii nu le apreciază, nu prea ai cum să ai succes. Noi trăim în țara în care țăranul nu știe ce-i șofranul, mănâncă hârtia și aruncă ciocolata. Nu prea ai cum să convingi oamenii că trebuie să aibă personalitate dacă ei nu realizează singur treaba asta. E ca și cum te-ai lupta cu morile de vânt. Poate peste vreo 30 de ani când se va schimba mentalitatea, cadourile personalizate vor fi mai apreciate și mai cumpărate de cât sunt în prezent.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.