Ai un smartphone Nexus? Vei avea spațiu nelimitat de stocare pe Google Photos

nexusDacă nu folosești Google Photos, ar fi ocazia să încerci acest serviciu. Chiar dacă nu ești mare fan Google, prin intermediul Google Photos ai backup pentru pozele din telefon în mod gratuit. Acestea fiind spuse, nu te aștepta să-ți urci imaginile de rezoluție foarte mare în cloud-ul celor de la Google prea curând pentru că în acest moment există o limită de 16 Mpx pentru fotografiile stocate în Google Photos.

Rapoarte recente au ieșit la iveală și au prezentat ultimele noutăți Google pentru acest serviciu de storage cloud pentru fotografii. Se pare că se vor înlesni condițiile de utilizare pentru cei care dețin un telefon Google Nexus. Potrivit celor de la Android Police, codul aplicației Google Photos 1.12 sugerează că există o ofertă destul de interesantă pentru cei care dețin telefoane Nexus.

„Dacă ai un Nexus poți să stochezi în cloud câte poze vrei. Spațiu nelimitat pentru poze și videoclipuri originale uploadate din dispozitivele Nexus”

Evident, chiar și cele mai recente dispozitive Nexus scot poze cu o rezoluție sub 16 Mpx ca și mărime, așa că oferta celor de la Google nu e chiar atât de strălucită. Oricum, telefoanele Nexus pot să filmeze 4K, ceea ce este un lucru super interesant pentru deținătorii de asemenea dispozitive, întrucât dimensiunea unui fișier 4K este de-a dreptul ridicolă.

Oricum sunt curios dacă vei putea uploada „șmecherește” pozele în Google Photos prin metoda transferului. Adică să transferi pozele din DSRL în Nexus și din Nexus în Google Photos.

Vom testa aplicația în momentul în care o să apară în prim plan și vom avea un telefon Nexus la îndemână.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.