Samsung scoate la iveală un Smartwatch cu proiector încorporat

503697-samsung-patent-wearable-display-projectorCei de la Samsung au obținut recent un patent de ceas inteligent ce înfățișează un dispozitiv desprins parcă din filmele cu James Bond. Acest Smartwatch transformă practic pielea mâinii tale într-un touchscreen cu ajutorul videoproiectorului încorporat. Aceste ceasuri inteligente, potrivit patentului procesează informația în combinație cu o cameră video și o transformă în acțiuni mobile sau virtuale cu ajutorul unui procesor separat..

Cei de la Samsung nu sunt singurii care au pus ochii pe această tehnologie, cercetătorii de la Universitatea Carnegie Mellon au testat în laboratoarele  proprii  luna aceasta tehnologia SkinTrack, o soluție care îți transformă brațul într-un touchscreen mai mare.

Dar cum au descoperit membri grupului Future Interfaces de la această universitate, există o sumedenie de obstacole ce împiedică comercializarea SkinTrack. Cel mai important este faptul că  apar schimbările organice ale corpului: deshidratare, transpirație, care împiedică buna funcționare a sistemului. Cercetătorii de asemenea au întâmpinat probleme cu puterea de amplificate a semnalului , și cu calcularea presiunii ideale pentru funcționarea dispozitivului la capacitate optimă.

Ca de obicei, patentele nu devin realitate întotdeauna. Pot să sufere modificări categorice, pot să nu fie niciodată dezvoltate. Von reveni cu informații suplimentare în momentul în care le vom deține.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.