Xiaomi Mi Max – cel mai mare smartphone din portofoliul Xiaomi (Phablet)

mi maxProducătorul chinez a anunțat marți cel mai mare smartphone din portofoliu, un phablet  numit Mi Max ce are un display de atenție 6.44 inch. Nu mult ne mai desparte de momentul în care smartphone = tabletă atâta timp cât există tablete cu display de 7 inch, nu?

Ca să vă faceți o idee despre dimensiunea sa, este mai mare de cât Xiaomi Mi Bote Pro (5.7 inch), mai mare de cât iPhone 6s Plus (5.5 inch), Samsung Galaxy A9 Pro (6 inch)…

Specificații Xiaomi Mi Max

Pe lângă display-ul uriaș, Xiaomi Mi Max are carcasă de aluminiu și o grosime de doar 7.5 MM. De cântărit, cântărește doar 203 grame. Ca și specificații, avem un procesor Qualcomm Snapdragon 650 sau 652, 4 GB RAM și până la 128 GB memorie internă, cu suport pentru card microSD. Bateria este una pe măsură, se apropie de 5000mAh, respectiv 4850mAh. Producătorul spune că această baterie va ține fix o zi de utilizare normală.

Dispozitivul celor de la Xiaomi, Mi Max, mai dispune de dual SIM, o cameră principală de 16 MPX alături de una secundară de 5 MPX. Camera secundară deși este doar de 5 MPX poate să fotografieze la un unghi de 85 de grade, fiind perfectă pentru selfie. De asemenea, mai există un senzor pentru amprentă și suport pentru 4G LTE.

Din punct de vedere al sistemului de operare, întâlnim un Android Marshmallow 6.0, îmbunătățit de chinezi prin interfața MIUI8 ce aduce aplicații noi pentru luat notițe și galerii de imagini.

Va fi disponibil Xiaomi Mi Max în Europa și România?

Xiaomi Mi Max va fi disponibil la vânzare în China începând cu săptămâna viitoare pentru aproximativ 230 de dolari. Deși în Statele Unite sunt zero șanse ca dispozitivul acesta să ajungă, Xiaomi va vinde Mi Max în Europa începând cu luna iunie a acestui an.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.