www.univstud.ro – sau cum poți alege facultatea perfectă pentru tine

www.univstud.roDupă ce termini liceul, urmează un examen foarte greu: bacalaureatul. Deși în România 70% dintre tineri pică acest examen după 12 ani de studii, există acei 30% care doresc să reușească în viață prin propriile forțe, nu pe banii sau relațiile părinților. Astfel, cei care nu doar doresc să ia bacul dar să urmeze și o facultate, sunt puși de multe ori în dificultate pentru că nu știu ce să aleagă. Cei care spun că la 18 ani ești major vorbesc prostii, la 18 ani nu știi ce vrei, ce-ți place.

În acest scop a apărut www.univstud.ro. Discutăm despre o echipă tânără care te ajută să identifici care sunt opțiunile tale în materie de facultăți. Să zicem că vrei să faci facultatea de chimice… Bun, cei de la www.univstud.ro vor veni cu toate opțiunile posibile și imposibile de facultăți de chimie din țară și din străinătate, nu va trebui să le cauți tu precum acul în carul cu fân. De asemenea, dacă nu știi ce facultate vrei să urmezi, nu știi ce drum să alegi, tot ei te vor sfătui.

www.univstud.ro există pentru că tinerii nu au personalitate?

E destul de interesant că există asemenea oameni, care fac exact lucrul ce ne macină de ani de zile. Noi din păcate nu suntem genul de națiune care să se clădească pe personalitate. Dacă o să mergi pe stradă și o să întrebi la întâmplate tinerii ce știu să facă, ce le place să facă, dacă au pasiuni, o să observi că unii se exprimă tare greoi în sensul că au nevoie de timp să se gândească, alții spun pur și simplu că nu știu. Atunci când nu știi care îți sunt pasiunile, nu știi nici ce facultate să urmezi.

www.univstud.ro poate evita abandonul facultății

În momentul în care apare îndrumarea, totul e mult mai simplu. Reușești să-ți dai seama ce-ți palce și ce nu, reușești să te decizi într-o mică sau mare măsură în legătură cu viitorul tău. În acest sens, sunt șanse foarte mari să urmezi o facultate pe care să o termini și să trăiești din ea pentru că foarte mulți tineri aleg greșit facultățile și evident, le abandonează la scurt timp. Nu pot să facă ceva ce nu le place, ce nu-i atrage. Poți elimina acest timp pierdut dacă știi dinainte ce-ți place, nu?

Astfel, cei de la www.univstud.ro te vor pune pe drumul tău indiferent că știi sau nu ce-ți place. Dacă ești genul de tânăr hotărât care la 19 ani știe deja ce-i place și ce nu, atunci măcar poți profita de ideea că echipa lor îți va face rost de facultățile la care poți aplica din țară și din străinătate. E un ajutor destul de mare pe care îl poți primi mai ales că nu ai nici cine știe ce timp la dispoziție ca să te lămurești în privința aceasta, sunt doar câteva luni distanță.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.