Update-ul PlayStation 4 vine cu surprize

playstation 4PlayStation 4 e consola care a făcut istorie pentru cei de la Sony. Cu peste 32 de milioane de bucăți vândute în întreaga lume, a devenit un suport excelent pentru propovăduirea unui headset VR dezvoltat de această companie în ultimii ani. Normal, dacă ai avea 32 de milioane de posibili clienți, te-ai adresa lor în primă instanță chiar dacă acest headset va costa cât consola în sine. Atât despre realitatea virtuală, să ne întoarcem la realitatea reală legată de consola PlayStation 4, care a primit un update foarte foarte interesant de curând, cu multe surprize pentru posesori.

Săptămâna trecută, cei care au făcut update la al lor PlayStation 4 au observat că pe lângă schimbările anunțate de Sony, au mai fost câteva destul de interesante de care nu a știut absolut nimeni până în momentul update-ului. Haideți să le trecem și noi în revistă…

4 schimbări neanunțate primite prin intermediul update-ului de consolele PlayStation 4

  • Capacitatea de stocare poate fi dusă până la 4 TB, cred că este de departe cea mai importantă veste pe care o așteaptă de ceva vreme pasionații de jocuri.
  • Posibilitatea de a dezactiva notificările on-screen primite atunci când faci un screenshot, destul de enervante după părerea mea și destul de inutile. Trebuiau scoase demult.
  • A fost îmbunătățită aplicația Live. Cred că fanii PlayStation 4 așteptau de mult aceste mici dar serioase îmbunătățiri care păreau să nu mai vină niciodată.
  • A fost reintrodus redarea muzicii prin USB, funcție la care cei de la Sony renunțaseră toamna trecută. Poți să pui din nou un stick cu muzică și să o asculți în timp ce te joci.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.